torsdag, oktober 09, 2008

Snus är snus och stöld är stöld

De norrländska klassförrädarnas rödgula röra kommenterar nu min reaktion genom att försöka göra en rolig grej av deras stöld. Det arroganta bortviftandet avslutas med något slags youtube-klipp, syftandes till att ta heder och ära av mig, något som upprör såväl mig som en känd nöjesprofil:

"Vad är nästa steg? 'Jag tar din fru, men lämnar ett pinsamt Youtube-klipp' eller 'Jag tar din bil och lämnar en lapp där det står en länk till ett pinsamt Youtube-klipp' så är allt lugnt?"

Bra poäng där Curt och nej, det är inte alls lugnt. Det här handlar dessutom om så mycket mer än ren och simpel stöld. Det handlar om att representanter från borgerlig media tjänar pengar på den fattige konstnärens arbete, och dessutom har mage att inta en arrogant hållning. Sånt här borde branschtidningar som Resumé skriva om, men de är kanske upptagna med att undersöka om Ekwall ska söka till Robinson och liknande viktigheter.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

5 kommentarer:

Ralf Stormby sa...

De verkar vara kvicka med censutren också... Kommenterade att de faktiskt tiktar sig till olika läsare: Denna blogg till personer som gillar bra skrivna funderingar kring det eminenta lager Elfsborg medans NDS riktar sig till personer som identifierar sig så mycket med träd att de inte bara använder det när de "sportar" utan även använder kommentaren "Utan skogen stannar sverige" när de kräver att vi sydsvenskar ska betala deras socialbidrag, men den kommentaren kom inte med :(

/Ralf Stormby
Höger om dig men ändå ett stort fan!

Månsson sa...

Det hela är ju för fan skandalöst. Hur fan kan vuxna människor inte se att en förändring bör vara på sin plats i denna fråga?

Aja. Än så länge resulterar en google-sökning på "En rödgul röra" enbart i länkmaterial till En röd guling.
Och så lär det förbli.

En blogg som enbart behandlar Luleå Hockey blir inte långvarig.

Janne sa...

Curt har helt rätt. Jag tycker att NSD borde ta sitt förnuft till fånga och byta namn direkt eller helst av allt lägga ner för det verkar ju inte finnas något konstnärskap eller ett intresse för bloggen.

Anonym sa...

Lappjävlar.

Anonym sa...

Vilka tror dom att dom är? Jag tycker att dom medvetet trampar på din författarsjäl! Ner med Luleå Puckey också! Tänker du verkligen tolerera det här?!? Ja, jag är upprörd, och fler med mig!