tisdag, januari 18, 2011

Att visa mig respekt

Genom åren har många mer eller mindre kortlivade IFE-bloggare ploppat upp runtom www. Alla minns väl Bornes protestblogg som jag avverkade här och här då det begav sig. Nu har ytterligare en gulsvart blogg sett dagens ljus och med tanke på att jag själv har dragit mig tillbaka kan det vara på sin plats att visa vägen. Därför bjuder jag på ett stycke text som denne bloggare kan klistra in i en kommande uppdatering och som framtida nya IFE-bloggare kan använda som öppningsinlägg:

"Vi supportrar till IF Elfsborg har genom åren varit lyckligt lottade att finna bloggosfärens främste i våra led. Därför vore det mig förmätet att öppna mitt bloggande utan att visa Röd Guling den respekt som han förtjänar. Jag kan bara hoppas att Röd Guling tycker att min blogg kan fungera som ett komplement till hans mästerskap och inte ser mig som en dålig kopia. All heder åt Röd Guling."

Svårare än så behöver det inte vara.

4 kommentarer:

Heja di Gule sa...

Tack för tipset! Även skoj att du har uppmärksammat min blogg! Hälsa Curt Henning

Röd Guling sa...

Hennig heter han.

Göran sa...

Rätt kul är det att det är kapitalismen som gör att Elfsborg når framgångar. Du motarbetar alltså IFE? Röd guling?

Röd Guling sa...

Göran: Vilket ekonomiskt system en klubb verkar i avgör inte hur rik den är och därmed avgör ekonomiskt system heller inte framgång. Du får läsa lite ekonomi och historia tror jag.