lördag, augusti 13, 2005

Bojs borta

Jag kommer inte att skriva inför-artiklar om varje match, det kanske ni redan har märkt förresten? Dels finns det andra som redan gör det och dels är det tråkigt och svårt att variera skrivandet från gång till gång. När jag finner någon särskild infallsvinkel, som exempelvis kopplingen mellan Nanne Bergstrands tråkiga image och tråklaget som han tränar, kan det hända att någonting kommer upp här men annars hänvisar jag till Ålgårdsläktaren.

Ikväll gäller det Bojs, ett av lagen i allsvenskan som gärna får åka ur. Ett meningslöst lag från Skåne, lika meningslöst som Tjongeborg som ju har en otäck tendens att återkomma då och då. Det räcker med Iff-Iff och Kommunal. Det vore rätt skönt om Danmark återerövrade Skåne så vi slapp de där lagen för gott men nu är det som det är.

Jag har inget mer att säga än att vinst måste krävas av Elfsborg. Vi har en god chans att knappa in på toppen då ICA möter de svårspelade Tråkarna samtidigt som formstarka Bajan tar emot Kommunal. Om dessa matcher kryssar är det bra för vår del. Med lite tur kanske Jävlarna och Pizzagänget kniper varsin pinne i sina respektive matcher också. Det är 27 poäng kvar att spela om.

Inga kommentarer: