torsdag, juni 19, 2008

Expressen når nya bottennoteringar

Jag är helt säker på att det nere i havets djup simmar fiskar med högre intelligens än några av Expressens sportreportrar. Kolla exempelvis den autistiske Pär Anderssons artiklar i nätupplagan, varav denna är något utöver det vanliga. Jag orkar inte ens kommentera eländet, men Lagerbäck svarar rätt bra själv så det gör inget.

Den främste göken av dem alla skriver följande:

"Ett fiasko.
Varken mer eller mindre.
Herregud, vilken rtsk överkörning, och Sverige vek verkligen ned sig.
Återkommer förmodligen med fler analyser."

Vaddå fler analyser? Menar du på fullt allvar att det där skulle vara en analys?

Och vaddå fiasko? Vi förlorade med 2-0 mot ett bättre lag, i en turnering med Europas 16 bästa landslag. Jag minns en lång epok då Sverige inte ens kvalade in till mästerskapen, och spelarnas status var fan inte sämre på den tiden. Robert Prytz, Mats Magnusson, Glennarna Strömberg och Hysén, Torbjörn Nilsson och Stefan Pettersson spelade så vitt jag vet aldrig några EM.

En korpgubbe vid namn Hernan Medford sänker Sverige i VM 1990. Tommy Salo tappar in en puck från halva plan mot en blåbärsnation i OS-hockeyn. Det där är fiaskon i modern tid. Att missa avancemang från en EM-grupp med Spanien, Ryssland och Grekland är inte i närheten av vara ett fiasko.

Fattar du det, Lühr? Nej, det gör du troligen inte.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

3 kommentarer:

Daniel sa...

Sedan att Ryssland besegrar favoriterna Holland, relativt enkelt, borde få de där jävla murvlarna att ta sig en funderare, var det verkligen sverige som vek ner sig, eller fick vi stryk av de blivande Europamästarna?

Anonym sa...

Det var längesen det skrevs något nu! IFE har ju spelat boll två gånger om och BT har missat att ta med Taco i EM-elvan. Kom igen nu, Rödguling!

Månsson sa...

Anders Svensson fortsätter i landslaget. Inget annat var förvisso väntat, men nu finns det skrivet på papper.

Se Sportbladet eller google för mer information.