fredag, mars 23, 2007

En påminnelse + lite matematik

Idag har ett flertal medborgare skickat mail med tips om att Samuel Holmén och framförallt Johan Karlsson har blivit kallade till Brasiliens träning, vad de nu ska göra där. Hur denna uttagning har gått till har jag inte heller brytt mig om att kolla upp för ni som följer den här bloggen vet ju att Johan Karlsson inte längre står under mitt beskydd.

Huruvida Samuel Holmén väljer gulsvarta påsar eller ej är för mig okänt.

Vänsterdojjan tjatar om det okända men förmodligen dåliga publikintresset inför "supercupfinalen" mellan Elfsborg och Kommunal och han är orolig för att det bara blir han och Kapten Napalm som ser matchen. Jag har inte köpt biljett än men funderar på att göra det i helgen eller på måndag. Det blir jag och en till som går så två biljetter kan du lägga till. Jag ska även hjälpa dig på traven genom att ställa upp en korrekt ekvation som kommer att underlätta uträkningen.

X = Okänt antal sålda biljetter.
Y = Biljetter som säljs från och med nu fram till matchstart, bortsett från RG, V och K.
Z = Faktisk publiksiffra.
RG = Röd Gulings biljetter.
V = Vänsterdojjans biljett.
K = Kapten Napalms biljett.

Ekvationen blir följande:
Z = X+Y+RG+V+K
Z = X+Y+2+1+1
Z = X+Y+4

Således blir vi minst fyra som ser matchen på plats.

Andra bloggar om: , , , , ,

3 kommentarer:

Kattmorfar sa...

Enligt obekräftade uppgifter är Johan K, tillsammans med HBK:s Peter Larsson (vem det nu är?), inkallad för att agera mur i samband med att Juninho skall öva frisparksskytte.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Juninho_Pernambucano

Rupe sa...

Celebriteter som Johan Karlsson behöver ju harmoniskt privatliv som alla andra kändisar för att prestera optimalt då det nalkas arbete. Att gå runt på stan med Elfsborgskassar och samtidigt vara elfsborgsspelare är ju som att gå runt och skylta efter uppmärksamhet och autografjägare. Karlsson är ju på plan en grovjobbare som jobbar i det tysta, således är det inte märkvärdigt att han föredrar samma diskreta livsstil även utanför plan.

Dessutom bidrar han ju till välgörande arbete genom att som representant för Elfsborg ställa upp som inspirationskälla till Brasilianska landslaget likt Henke Larsson ställde upp för United. Då tycker jag han har gjort sig förtjänt av att slippa marknadsföra sin klubb även på fritiden.

Vem vet, Karlsson kanske förresten är en hejare på att sälja bingolotter jämfört med sina lagkamrater? Som mäklare så har han säkert en del förhandlingsknep han drar nytta av.

Anonym sa...

Jag tycker också att Röd Guling är lite snabb i sin kritik. Vem vet, Karlsson kanske är allergisk mot gul plast.