fredag, mars 30, 2007

Holmén klonad

Johan Karlsson och Jari Ilola har tidigare klonats av Elfsborgs officiella hemsida. Idag var det Samuel Holméns tur när supercup-truppen presenterades. Följande är saxat från officiella:

"Följande är uttagna: Abbas Hassan, Johan Wiland, Joakim Sjöhage, Martin Andersson, Daniel Mobaeck, Jon Jönsson, Andreas Augustsson, James Keene, Johan Karlsson, Jari Ilola, Daniel Alexandersson, Samuel Holmén, Mathias Svensson, Emir Bajrami, Stefan Ishizaki, Samuel Holmén, Anders Svensson"

Vidare har Tommy Larsson intervjuat Mathias Svensson inför matchen. Här är ingressen, ett finare ord för de första raderna i en artikel:

"Nu är det dags för den första Super Cup finalen, matchen spelas på Borås Arena och det är mästarna Elfsborg som möter Svenska cup vinnarna Helsingborg. En som vet hur stort Super Cupen är utomlands är Elfsborgs anfallare Mathias Svensson."

Så här läser jag Tommy Larssons ingress:

"Nu är det dags för den första SupermellanslagCupmellanslagfinalen, matchen spelas på Borås Arena och det är mästarna Elfsborg som möter Svenskamellanslagcupmellanslagvinnarna Helsingborg. En som vet hur stort SupermellanslagCupen är utomlands är Elfsborgs anfallare Mathias Svensson."

Jag känner mig mindre intelligent efter att ha läst något som Tommy Larsson har skrivit. Det känns ungefär som att vakna upp med en rejäl baksmälla då man dels mår piss och dels vet att ett antal hjärnceller nyligen har dött.

Andra bloggar om: ,

2 kommentarer:

Vänsterdojjan sa...

Han har ett fett, flådigt, stort arbetsrum på Kansliet också. I alla fall sitter han i ett sånt!
Marko Kristal-varning på hans medverkan i organisationen!

Oslagbar sa...

Halva svenska folket har problem med särskrivningar fast det är klart att är man på officiella så borde det ju finka bättre, men officiella vore ju inte officiella om den inte vore ganska kass..