lördag, juli 19, 2008

Experter hit och dit

Igår publicerade Expressen en ny sådan där tramsig artikel som vi får läsa var tredje omgång ungefär. De ringer upp de gamla vanliga "experterna", typ Wernersson och Bosse Pettersson, och den här veckan, när det återstår 48 poäng att spela om, är alla 100% säkra på att Kalsongerna tar hem det. "Det är redan avgjort" lyder domen.

Bajrami tyckte att de borde sluta kalla sig experter när Expressen fiskade efter spelarkommentarer och som ni märker har vår kamrat till vänster börjat utveckla fina mic-skills. Fortfarande har han givetvis långt till Bella-nivå, men på sikt kan han bli en riktigt stor personlig favorit.

Senare samma dag stod det klart att Kalsongerna tappar Santin när serien vänder. Det är sådana affärer som kan avgöra allsvenskan, men det verkar inte de här experterna ha någon som helst koll på. Nu tror jag i och för sig inte att Kalsongerna står och faller med Santin, men han är ändå en spelare som ensam kan avgöra en jämn match så några mindre poäng utan honom borde det ju bli. Dessutom kan ingen, varken Wernersson, Pettersson, Lundström eller jag, förutspå skador på nyckelspelare. Vad jag vill komma till är att allsvenskan är omöjlig att tippa, till och med när nästan halva säsongen är spelad och man ändå har en känsla för var de olika lagen står. Och förresten ... Finns det någon som är intresserad av att veta vilka Wernersson tror vinner SM-guld?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

2 kommentarer:

Tobbe sa...

Hah! Wernersson är ett SKÄMT. 2006 tippade han först Elfsborg som vinnare, sen AIK för att sedan byta till Helsingborg. Vända kappan efter vinden?

Anonym sa...

wernersson säger saker som "jag ser INGENTING som kan stoppa kalmar ff". öh. hallå? formsvackan KAN komma, nu försvann santin, elmarna kan försvinna, ingelsten kan bryta benet. wernersson tippar allsvenskan efter vem som leder den för tillfället.