lördag, juli 12, 2008

Truppen mot Hibernians - Lasse på läktaren

Magnus Haglund har genom Elfsborgs officiella hemsida släppt lördagens trupp mot Hibernians:

"Abbas Hassan, Johan Wiland, Mathias Florén, Johan Karlsson, Martin Andersson, Teddy Lucic, Elmin Kurbegovic, Daniel Mobaeck, Anders Svensson, Emir Bajrami, Stefan Ishizaki, Denni Avdic, Fredrik Berglund, Jesper Florén, Johan Sjöberg, Helgi Danielsson och Daniel Nordmark."

(Jag rättade bara ett stavfel den här gången.)

Värt att notera är att Lasse Nilsson återigen får sitta på läktaren, men att det andra nyförvärvet Jesper Florén uppenbarligen är redo för match. Man ställer sig verkligen frågande till Lasses form och hur genomtänkt värvningen var om juniorer som Nordmark och Florén jr går före. Såväl Bella som Mathias Svensson var förvisso zombies när de kom till oss, men Lasse ska ju bara vara här säsongen ut och om vi ska ha någon nytta av honom vill det till att han kommer i form snabbt. Det känns inte så värst kostnadseffektivt att spendera ett troligtvis sjusiffrigt belopp på ett lik som ruttnar bort om några månader.

Augustsson dras med en lättare skada medan Sjöhage sägs vara sjuk. Jag sätter tio spänn på att han inte får någon mer speltid och att Elfsborg inte utnyttjar köpoptionen.

Tyvärr har jag tid i tvättstugan kl 16.00 och det finns ingen möjlighet att komma runt det där. Att vara sambo är i alla fall otroligt mycket bättre än att vara slav under kapitalets piska, tyvärr är jag bådadera.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

4 kommentarer:

Vänsterdojjan sa...

Lasse Nilsson. Det låter inte ens klass om namnet..

Lennermo sa...

Är han inte med i truppen mot HBK är det lika bra att riva kontraktet direkt. Vad har han gjort på sin semester egentligen, eftersom han inte orkar springa i 20 minuter?

Anonym sa...

sjöhage lär nog inte spela mer nej. det är nog knappt pengarna tillbaka på det.

Trasproletär sa...

Enligt mina källor är Nilsson inte bara på lån. Det finns en fördelaktig option att köpa efter säsongen. I mina ögon är han den kanske bäste möjlige ersättaren för Ishizaki på lång sikt som fanns tillgänglig.

Dock är det fortfarande som bäddat för problem om han inte kan vara med på grund av för dålig träning, det ger inget seriöst intryck.