torsdag, maj 11, 2006

Det här är verkligen dumt

Dålig reklam. Ni känner igen känslan. Man tänker "det där är verkligen för dumt för att vara sant". Som när TV-shop får ett vanligt enkelt rengöringsmedel till att bli det största teknologiska framsteget sedan uppfinnandet av hjulet eller när Moderaterna nu lanserar sig själva som ett nytt parti.

Anders Svensson gör just nu reklam för den äckliga micropizzan Grandiosa på ett originellt vis. Han medverkar i ett sånt där småroligt peka och klicka-spel på nätet där man ska skruva in frisparkar men det bästa av allt är hans egen insats som skådis/reklampelare. Anders verkar vara en genomsympatisk kille på alla sätt och vis men reklam är inte hans grej. Det låter som att han läser innantill, ungefär som om han håller ett föredrag inför resten av klassen på högstadiet. Själva idén att en elitfotbollsspelare gör reklam för billig och äcklig skräpmat av microtyp är i sig löjeväckande men Anders gör det hela till stor komik. Kolla själva!

Andra bloggar om: , , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Annars är ju höjdhopparns reklam för McDonald det mest absurda jag sett på länge....

Anonym sa...

Men han vill ju inte, Svensson. Det syns lång väg hur han längtar från den där förbannade studion där han måste stå och läsa sina fåniga repliker. Han måste tjäna enorma pengar på den här förnedringen om det ska vara värt det - eller är det Andréasson som tvingat honom precis som han tvingades ställa upp för Ellos när han kom hem (se boken Utmanarna)? Det luktar bränd pizza om hela den här saken.

Anonym sa...

Kass, kass, kass, kass! Hoppas han är mer spontan ikväll!

Anonym sa...

Smaken på pizzan är det då rakt inte fel på! Anders pryder ju pizzakartongen på Grandiosas senaste pizza. Dock blir det ju alltid konstigt när vältränade idrottsmän ska göra reklam för fet mat, det känns inte rätt. Och som tidigare nämnt, Stefan Holm i reklam för McDonalds är ju galet.....karln kan inte ha ätit en burgare i hela sitt liv!

Anonym sa...

Haha. Så klockrent. Värre än en kass p-rulle!