tisdag, mars 11, 2008

Jan Mak vs Jan Hansson

Av Jan Hanssons krönikor att döma är han och namnen Mak inte bästa vänner. Vad ovänskapen grundar sig på har inte framgått i text, men Hansson har bland annat använt det hemska skällsordet "besserwisser" när han har beskrivit Elfsborgs ungdomstränare. Med lite fantasi har man även kunnat läsa sig till att Mak inte gör någonting vettigt på Elfsborgs scoutingresor, enligt Hansson alltså.

Nu ska Jan Mak tydligen coacha ett afrikanskt landslag. BT har publicerat en nyhetsartikel, men jag väntar med spänning på Hanssons analys. Jan Mak är möjligtvis besserwisser, jag har ingen aning, men någonting måste han ju ha gjort rätt innan han fick det här erbjudandet. De stekta sparvarna flyger som bekant inte rakt in i munnen på vem som helst.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

3 kommentarer:

Andreas sa...

Hejsan! Jag råkar vara lite bekant med Fredrik, kan dock inte lova att fixa fram riktig mejl, men däremot en fråga! med hans humor är det skandal om han inte svarar på denna...

Vad svarade du när en läsares gode vän frågade "om du kunde ta vägen om sjömarken" efter att ha "stulit" hans taxi precis utanför McDonalds en sen lördagskväll under tidigt 2000-tal (tilläggas bör är att Bella skulle till Byttorp)

A) Nej, skyndar jag mig kanske jag hinner till Pizzeria Viking
B) Nja, jag har inte råd...
C) Hade gärna gjort det, men bruden väntar hemma vettu
D) Självklart, klart jag gör det!
E) Sätt dig på den och ROTERA! (Samtidigt som du avlossar ett fuck-you finger stort som en flaggstång)

Tar gärna respons på frågan och kanäven tänka mig att byta ut de tråkiga svaren för inget av de stämmer ändå... skulle till Byttorp)

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Frågan är bra men alternativen kanske skippas.

Om Bella inte känner till att han är aktuell för rödgult samtal just nu får du gärna försöka göra honom uppmärksam om det och se till så att han mailar mig asap. Han har sedan tidigare givit klartecken, men jag fick aldrig hans mailadress och den behöver jag ju.

Andreas sa...

Synd, för alternativ E var rätt, men ska försöka få tag på han...