fredag, mars 14, 2008

Späckad Elfsborgs-fredag

Då var det återigen fredag. När jag vaknar upp framåt niotiden bär det av till Curt Hennig (nöjesprofilen) som förhoppningsvis inte står yrvaken i kalsonger. Beroende på när vi är redo att ge oss av blir det sedan taxi eller promenad till Borås arena, där Elfsborg tränar på förmiddagen. Vi har aldrig varit i tid, men räkna med att vi ser någon övning i alla fall.

Efter träningspasset blir det med största sannolikhet ett besök på något av stadens fik, sedan några VPS (varv på stan) följt av ytterligare några timmar att slå ihjäl. Kanske hinner/vill jag skriva en träningsrapport. Om jag inte vill är det möjligt att Hennig får skriva istället, förutsatt att han vill.

15.00 tar så Elfsborg emot Fredrikstad på arenan och den matchen skall givetvis ses. Startelvan är avslöjad, urklippt från officiella och inklistrad här:

Johan Wiland

Martin Andersson - Teddy Lucic - Andreas Augustsson - Mathias Florén

Jari Ilola - Elmin Kurbegovic

Daniel Mobaeck - Anders Svensson - Stefan Ishizaki

Denni Avdic

Inga felstavade namn den här gången. Minus Mathias Florén är det här en mycket trolig premiärelva. - det är väl kanske sista chansen för Florén att ta vänsterbacksplatsen.

I samma artikel svarar Magnus Haglund för följande statements:
  • Träningslägret var väldigt lyckat.
  • För första gången någonsin erkänner Haglund att Elfsborg inte skapade flest chanser i en match. CSKA vann tydligen chansmatchen med 7-5.
  • Laget har lättare ben nu.
  • Matchen mot Fredrikstad kommer att spelas med hög intensitet. Det låter ju bättre än om han hade sagt att de skulle hålla korptempo, som i GAIS-mötet på försäsongen 2007 till exempel.
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer:

Jobber sa...

Har du inget riktigt jobb att gå till?


Du påminner om en typisk GAIS'are

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Jag kan ju inte jobba jämt.