tisdag, september 05, 2006

Lagerbäck är förlåten

Just när man var på väg att sälla sig till alla dem som vill se Lars Lagerbäcks avgång, ja när han lät Kimpan starta, så biktade han sig och visade sund handlingskraft i ett gott syfte.

Likt en schackmästare som i ett till synes omöjligt underläge vänder matchen med ett enda genialiskt drag åtnjuter Lagerbäck nu min allra djupaste respekt. Tre tongivande landslagsmän såg inte till kollektivets bästa och vägrade ställa upp på de gemensamma riktlinjerna = adjöss.

Nu vill jag se Fredrik Berglund som Zlatans ersättare och Daniel Alexandersson i Chippens roll. Johan Karlsson kan givetvis gå in som mittback och göra det hur bra som helst men det är väl onödigt att nämna.

Andra bloggar om: , , ,

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tre utmärkta förslag, jag skulle aldrig kommit på dem själv. Men skall vi äntligen lyckas att förlora mot småfurstarna är detta nog förutsättningen.

Däremot kan inte Tacosvinet få delta, han är suveränt värdelös mot internationellt motstånd med i det här fallet har det internationella motståndet stora citationstecken runt sig.

Anonym sa...

Mycket trevligt att se att du tagit ställning i frågan om landslagsmännen som bröt mot klara enkla regler. Den enskilde individen får aldrig bli större än kollektivet. Den dagen vi accepterar det är vi förlorade.

Anonym sa...

När "Tacosvinet" kom in istället för Klumpe-Kim blev det äntligen fart på di svenske och vi lyckades segra mot Lichtenstein trots allt.

Anonym sa...

Ja det krävs att man tar till hårda tag mot lirare och andra med fri vilja. Detta för att skapa en så trygg situation som möjligt för tacomannen som gång på gång visar tecken på att psykbrytet är nära. Nu fattas det bara att också Kim gör bort sig så att tacomannen kan få starta nästa match.
Allt detta för en kille som hellre pratar tacos och dvd-filmer än fotboll av den enkla anledning att han inte har någon koll på det sistnämnda. Heja tacomannen. Vi bor ju i Borås och han spelar i Elfsborg.

Anonym sa...

Att umgås med det där gulblåa kafkagänget skulle ge vem som helst ett psykbryt. Det är bara ett tecken på en sund själ i en sund - nåja - kropp.

Anonym sa...

Heja Anders!!!!