tisdag, september 19, 2006

Världens mest humorbefriade blogg?

Är lite kluven nu. Ni får gärna hjälpa till att lätta den intellektuella börda som besvärar mitt sinne för närvarande.

Dmitri Vassermans blogg "Utkast" som jag alldeles nyss hittade ser vid en första anblick ut att vara världens mest humorbefriade blogg. Så sagolikt skitnödig så att den blir kul. Först har han ett och annat att säga om följande uppenbara satirteckningar, signerade LO. (Bilderna är hämtade från Aftonbladets nätupplaga.)


Hans upprörda tolkning lyder som följer: "Där sägs att folkmord, våldtäkter och lemlästade barn är att vänta om Alliansen viner valet."

Vidare har han i likhet med mig kommenterat Lars Ohlys finger. Han drar emellertid en helt annan slutsats: "Utbrottet visar kommunisternas attityd mot människor som inte delar deras åsikter. Tänk för en sekund en tanke: vad skulle hända om denna nolla inte ledde ett litet bitet parti men hade makt och tillgång till armé och polis."

Då och då möter man ju sådana personer i verkligheten men i bloggosfären är allt möjligt. Är denne Dmitri Vasserman världens mest humorbefriade bloggare eller är han en stor ironikonstnär?

Andra bloggar om: , ,

1 kommentar:

Kaptenen sa...

Att slå under bältet har alltid varit alliansens taktik. Nu fick de smaka på sin egen medicin och då börjar det direkt skrikas om stalinism från högerhållet.