tisdag, september 05, 2006

Nu är det på gång

När Anders Svensson vittjar sin låda har han ett mail fyllt med frågor att bita i. Återstår att se om han väljer att delta men jag tycker att det var en ganska beskedlig nivå den här gången. Lite snack om könsord, relationen till Johan Karlsson och hur tacos skall tillagas men inget elakare än en tillrättavisning angående hans gnäll på publiken efter Gefle-matchen.

Ett stort tack till alla som har skickat in frågor och även om långt ifrån allt material kom till användning tjänade det stora trycket som en slags inspirationskälla. Mathias Svensson och Johan Karlsson är de två andra spelarna som väntar (nåja ...) på att få frågor skickade så om ni har några idéer är ni välkomna att höra av er.

Andra bloggar om: , , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hans svar lär väl vara lika intressanta som Lars Lejonborg. Mannen har ju tråkat ur fullständigt! Allt annat än Fotbollskolans media-ABC kommer glädja mig!

Anonym sa...

Det verkar vara dåligt med intresse från Blåvitts supportrar att anta vår utmaning att spela en golfmatch mot dom.

Har satt in ett par blänkare i Bara Ben men ännu ej fått något svar.

Anonym sa...

http://www.svenskafans.com/fotboll/aik/artikel.asp?id=131686 Tjena. Har inte AIK med 4 icke EU-spelare i denna match eller är det jag som har dålig koll. Saraiva (BRA), Wilton(BRA), Mendes(BRA)och Dulee Johnsson (LBR). Vet att det inte är rätt tråd elelr så men värt att kollas upp nu inför mötet på lördag kanske?? Aja, kepp up the good work.

Anonym sa...

En an de fyra räknas som denaturaliserad. Då han är ett kvinnomisshandlande avskum som i motsats till GAIS Prince i princip slapp straff och utvisning. Utvisning slapp han för att han haft en taskig barndom och rätt färg på huden, det var ju synd om honom och inte om den han misshandlade.

Med andra ord, kriminella räknas som denaturaliserade svennar då de haft taskig barndom och därför att det är allmänt synd om dom.

Anonym sa...

anonymous: spelare som levt stadigvarande i sverige i tre år från den dag de folkbokfördes här räknas som EU-spelare oavsett medborgarskap enligt reglerna.