måndag, maj 12, 2008

Bella show i EM!!!

Nu kan inte Lagerbäck blunda längre. Bella måste med till EM.

Nu: Fotbollsmåndag.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att det var ironi.
1:an var ju starkt att sätta.
2:an kändes inövad, men han var där han skulle..

Annars var det inte mkt den pajken uträttade igår.

Anonym sa...

På tal om nåt annat, Martin Lidbergs "Wolfs OF The Sea" låter farligt nära plagiat av Björn Rosenströms "Kom & Ta Mig" i refrängen.

Anonym sa...

henke larsson snodde hans plats

Tobbe sa...

Inte mycket han uträttade? Tycker du är ute och cyklar på en damcykel i ormbunksterräng nu. Berglund springer rätt, skapar chanser och tycker att han börjar se riktigt vass ut. Skapar man bara chanser så kommer målen förr eller senare, och det har de ju börjat göra nu. Jag håller på Berglund, tycker han var riktigt duktig igår, han är elfsborgs i särklass bästa anfallare i mitt tycke.

Gulsvarta sa...

Bella skulle med och så även Ishizaki men man får inte alltid som man vill och att hela landslaget består av elfsborgare lär nog inte hända ;)

Anonym sa...

Det är helt sjukt att en förening som IF Elfsborg lyckas göra samma tabbe IGEN. Fredrik Berglund blev århundradets flopp när han lånades hem från Roda. Men tro fan att svågerpolitiken tar emot honom med öppna armar IGEN. Jag ser det framför mig: Berglund ringer Andreasson: Tjena Stefan, du det går rätt trögt här nu och jaa, jag böhöver lite cash för att säkra framtiden. Stefan: Kommer FCK släppa dig då? Fredrik: Tro fan det jag är ju värdelös, men jag kommer fortfarande kräva multum av er så att det iaf ser ut som ni gör en drömvärvning.. Stefan: Jag fixar det...