onsdag, maj 14, 2008

Elfsborg värvar ung engelsman?

En mailare som vill vara anonym tipsar om att Elfsborg har hört sig för angående en ung engelsman vid namn Craig Bentham. Om jag tolkar wikipedia rätt, och om infon är korrekt, tillhör han division 2-klubben Bradford City, men är för närvarande utlånad till Farsley Celtic. Han ses som en tvåvägsspelande mittfältare med bra attityd, god fysik och fina fötter.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

11 kommentarer:

Gulsvarta sa...

Kul att se andra bloggar om Sveriges bästa fotbollslag :)

Röd Guling sa...

gulsvarta: Jo, du upptäckte säkert min blogg idag. Bra att du har lyft officiella något, även om det kanske inte säger så mycket.

Gulsvarta sa...

Det gjorde jag och har även länkat till den.

Röd Guling sa...

gulsvarta: Det är fult att ljuga. Jag sparar de flesta mail jag får och du har skickat ett antal, varav det tidigaste är från 2006. Bra att du länkar.

Gulsvarta sa...

What?

Anonym sa...

Craig Bentham låter mycket intressant. Kan bli en vändpunkt. Kan vara skillnaden mellan guld och nedflyttning för di Gule.

Röd Guling sa...

gulsvarta: Ja, förutsatt att du är den som undertecknar matchreferatet i din blogg.

Gulsvarta sa...

miss av mig, sorry!

Lennermo sa...

Efter en studie av wikipedia-länken, finner jag att denna anonyma britt blev släppt på fri transfer av den gamla rödtotten Stuart McCall. Som anhängare av SVT's VM-krönika från 1990 och turneringen i allmänhet, kan jag inte låta bli att dra på smilbanden. Önskar att det fanns ett youtube-klipp att länka till, men du minns va?

Röd Guling sa...

lennermo: Nej, jag har förträngt det mesta från VM 90. Minns dock Schillachi, Medford och Glenn Strömbergs fula mål.

lennermo sa...

Glenn Strömbergs fula mål var en reducering till 1-2 mot Skottland. Första målskytt i matchen: Precis. Vår vän McCall. Hörnvarianten var inte olik den som resulterade i att Bella skallade in 2-0 mot ICA. Men han avslutade, om möjligt, än mer brittiskt: med en glidtackling. Sen gjorde Johnston mål på straff sedan Roland Nilsson "fällt lagkaptenen Aitken i luften, så att säga" (citerat Bo Hansson).