onsdag, maj 07, 2008

Mattias Grönberg gör en Lühr

Bloggaren Mattias Grönberg väljer att helt omotiverat attackera mig, som svar på gårdagens recension. Är det tacken för att jag tog mig tid att recensera hans meningslösa blogg och ge den obefogat mycket utrymme? Förresten kan väl ingen påstå att omdömet om just honom var elakt?

"Vad som är fascinerande, är att han/hon tål att recensera samtliga. Vad som är än mer fascinerande är att han/hon vet vad samtliga BT:s bloggare skriver om. Inte tokigt med tanke på att han/hon sällan läser dem. Bloggarna alltså."

Jag får nog be om att ta tillbaka det där som jag skrev om att han höll en god språklig nivå, för ovanstående känns hastigt urhasplat och slafsigt nedhafsat. Hur som helst: Är han korkad? Givetvis sätter jag mig in i de olika bloggarnas ämnesområden om jag har bestämt mig för att recensera dem. När det gäller Grönbergs blogg har ingen kunnat undgå att missa den, med tanke på att BT-sporten av någon anledning väljer att länka till den när han skriver någonting om Elfsborg, när de borde länka hit istället.

Vidare är det lite Lühr över det där med "han/hon", som om denna blogg vore främmande för honom. Jag la upp recensionerna föregående natt, mindre än ett dygn senare postar han sitt tramsiga svar. En offentlig ursäkt vore på sin plats.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

3 kommentarer:

Fredric sa...

Han borde ha fäst sig vid att du gav honom en av de bättre recentionerna av BT:s bloggare. Det säger inte så mycket, men det talar i alla fall om att han inte suger fullständigt, vilket hade varit en stor prestation i den konkurrens som BT ställar på benen.

Anonym sa...

Att han väljer att kommentera din recension kommer ju innebära att "alla" som läser Grönbergs blogg även kommer att läsa din.
En win win situation:-)

Anonym sa...

Svagt av Grönberg att inte kunna ta till sig konstruktiv kritik på ett värdigare sätt.