lördag, februari 16, 2008

Post-game

Jag har inte hört något annat resultat än 2-0 och det måste vi vara nöjda med. Den danska omstarten sker väl när som helst, medan vi har en bra bit kvar till säsongsstart. Websändningen gav ingen uppfattning om hur spelet såg ut, men Kurbegovic ska ha varit inblandad i båda målen. Han är en intressant spelare som nu har deltagit i samtliga tre träningsmatcher, på olika positioner dessutom.

Några röster angående websändningen, från Ålgårdsläktarens forum:

#17 Arvhage:
"Men vad är det för usel kvalitet dom har på sina sändningar. När jag köper matcherna så förväntar jag mig inte ett blinkande "no signal input" titt som tätt. Det får dom faktiskt ta och fixa om dom ska fortsätta att ta betalt för den här tjänsten."

job84:
"Måste vara samma klåpare som sköter hemsidan som fumlar med streamen... :/"

Mr.Sehlin:
"Såklart man kan reklamera, efter denna skandal inledningen med 4 avbrott på tio minuter är elfsborg tvugna att lämna tillbaka pengarna!
ATT DE ALDRIG LÄR SIG! SKANDAL!"

Veslan:
"Jag blir förbannad.. Är det IQ befriade
människor som jobbar med Elfsborg eller?"

Gulsvart i K-stad:
"Får hålla med. Fan va jävla irriterande, specielt när matchen verkar vara bra med. Brukar strunta i att be de om ersättning för alla skitiga sändningar men nu är jag jäkligt trött på det."

psirus:
"Jo samma här, mycket tråkigt. En seriös förening kan inte samarbeta och ta betalt för tjänster med ett företag som är helt inkompetenta."

Det var några av kommentarerna fram till halvtid. I andra halvlek blev det ännu hårdare tongångar. Bland annat krävdes Lohnes avgång samtidigt som hans intelligenskvot ifrågasattes. I stridens hetta skrivs mycket skit men visst borde det vara dags för Elfsborg att se över medieansvaret. Det här är ju ingen isolerad händelse om man säger så.

Slutligen undrar jag om de Bröndby-fans som beställde matchen från Köpenhamn är nöjda med att få gratis sändningskoder till Elfsborg-Arslet.

Läs även andra bloggares åsikter om

1 kommentar:

akeem sa...

Bara för att man ställer upp som företag på villkor som gynnar Elfsborg betyder inte alltid att det är bäst för Elfsborg. Det är Lohne, Tommy Larsson och diverse andra tokar som tror sådant.