tisdag, februari 19, 2008

Inför Elfsborg - BK Arslet

Det lutar åt att det blir onlinerapport ikväll. Curt Hennig (nöjesprofilen, inte wrestlern) är återigen upptagen med ett av de band som han arbetar med, mitt hjärtas dam är inte intresserad av fotboll i februari, min gamle klasskompis hinner troligen inte gå och resten av mina kamrater är antingen upptagna med jobb eller ointresserade.

Elfsborgs startelva har ni redan, Arslets kommer här:

Alexander Hysén
Johan Lind – Alfonso Rippa – Emil Wahlström – Marcus Jarlegren
Jonas Henriksson – Ze Antonio – Janne Saarinen – Fredrik Holster
Daniel Larsson – Vinicius Lopes

Endast två bibliska namn (Daniel, Marcus) så vitt jag kan se. Janne Saarinen är ett typiskt namn på en finne, medan Alexander Hysén troligen är uppkallad efter den gamle krigsherren. Jonas Henriksson brukar ofta vara bra mot Elfsborg och där får Bajrami och Florén eventuellt något att bita i, förutsatt att han spelar till höger som ovanstående elva föreslår. Den är urklippt från Arslets svenska fans-sektion.

Just det. Elfsborg lovar inte att sändningen ska fungera smärtfritt, men Lohne ber om supportrarnas förståelse för att tekniken kan strula. Med tanke på att det är gratis den här gången ska jag vara snäll, hur det än går. Ni som följer mina onlinerapporter skiter nog i vilket i och för sig.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

10 kommentarer:

Anonym sa...

Vad snittade Elfsborg för poängantal innan och efter Holmén såldes under fjolårssäsongen?

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Med tanke på att jag anser att försäljningen var välkommen och att Holmén var vårens sämsta Elfsborgare vill jag inte räkna på det. Att de sög i allsvenskan på hösten kan lika gärna bero på att de inte orkade ladda om från Europa-spelet, samt att allsvenskans kanske bästa back (Jon Jönsson) ersattes med Fredrik Björck.

Anonym sa...

Du vågar inte erkänna att man rasade efter att Holmén avyttrades?

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Jo, men jag vill inte se sambandet.

Anonym sa...

Det är klart att du inte vill. Skillnaden mellan den envise och den vise är att den vise kan ändra sig...

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Nej, men att påstå att försäljningen av Holmén innebar att vi gjorde en poängmässigt dålig höst är ju att göra det väldigt enkelt för sig.

Anonym sa...

Poängsnittet för Elfsborg innan försäljningen av Holmén var 1,74. Efter försäljningen var snittet 1,00. Bröndby tog innan köpet i snitt 0,71 poäng per match. Efter köpet 1,45 poäng per match. Ordentliga differenser. Tillfälligheter? Knappast.

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Man skulle lika gärna kunna påstå att Elfsborg tappade en massa poäng i höstas pga att jag var bortrövad av rymdvarelser ett tag och inte hade möjlighet att uppdatera bloggen. Jag blev ju till och med kallad "medgångsbloggare" vid flera tillfällen, och folk tyckte att jag borde skriva mer när det gick dåligt, så uppenbarligen trodde några att jag hade en inverkan på Elfsborgs dåliga spel.

Anonym sa...

Skönt att se att du gett upp och slutar argumentera emot och istället tar upp saker som inte alls har med Elfsborgs prestationer på fotbollsplanen att göra. Antar detta är det närmaste vi kommer ett erkännande av att Holmén trots allt betydde en hel del för Elfsborg ändå.

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Med tanke på att du startade en diskussion som har väldigt lite att göra med en träningsmatch mellan Elfsborg och Arslet 2008 kan jag bjuda på det.