onsdag, februari 06, 2008

Sjöhage är klar

Det här var på ett märkligt vis både väntat och oväntat. Sjöhage är ju ett namn som har nämnts men jag trodde ärligt talat inte att någon av parterna var intresserad av att han skulle dra på sig den gulsvarta tröjan igen.

Det handlar dock bara om ett lån och på så sätt kan affären gynna spelare såväl som förening. Som skadeläget ser ut bör han få speltid = bra för honom. Han är en billig lösning = bra för Elfsborg. Dessutom behöver han ingen tid att acklimatisera sig = bra för alla.

Att Elfsborg endast lånar vittnar ändå om att de inte har släppt tankarna om Allbäck. Han är till skillnad från Sjöhage en spelare som skulle tillföra kvalitet som en skadefri Elfsborgs-trupp saknar.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

3 kommentarer:

Gul Lukt i Ko sa...

Är inte Sjöhage en väldigt vek spelare?

Kommer han att klara av att spela ensam på topp?

Gör inte han sig bättre med en Keen eller Vefveri som tar smällarna och låter Sjöhage göra det han är bäst på, sticka i djupet?

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Det är faktiskt en korrekt analys av dig. Varken Sjöhage eller Bella känns funktionella i 4-2-3-1 så jag antar att det blir Avdic som får starta, om nu Haglund har tänkt att spela på det sättet.

Gul lukt i ko sa...

Kanske en diamant med Taco-ätaren som offensiv med två forwards.

Måste erkänna att Taco är bra som defensiv också, men där är det väl inte brist på folk.