fredag, februari 29, 2008

Folkmakt - äntligen!

Faktum är att jag i över ett år har sökt efter en lämplig röstningsfunktion att lägga till denna blogg, men alla tjänster har krävt krångliga registreringar eller installationer av reklamblaffor, med andra ord allt sånt som jag är allergisk mot.

Denna natt upptäckte jag att blogger har uppfyllt min önskan och resultatet ser ni till höger. Med jämna mellanrum publiceras en ny aktuell fråga där ni får chansen att göra era röster hörda, hemligt och fritt naturligtvis. Målet är att sanningen skall segra. Jag vill att alla ska känna sig delaktiga i detta demokratiska projekt. Ingen ska behöva känna sig utanför.

Det första som ni får äran att avgöra är huruvida Henrik Rydström gjorde rätt eller ej, när han sket i att besvara fråga #14.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hur kan du ställa en sådan fråga som nr.14. Och vad får dig att tro att andra vill veta svaret på frågan. Hur gammal är du egentligen?

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Jag är personligen inte intresserad av svaret, men det kan finnas grupper som är det. Är du pryd? Den här bloggen kanske inte är någonting för dig?

Anonym sa...

Fråga #14 var ju den enda intellektuellt präglade frågan i hela samtalet. Att Rydström vägrade besvara den säger allt.