tisdag, februari 26, 2008

Kvällens händelser

Nu har jag inte sett matchen, men givetvis är en tappad 2-0-ledning inte mycket att hurra över. Elfsborgs försäsongsfacit är nu 2-1-2, med vinster över Bröndby och Arslet, oavgjort mot Kamelerna samt förluster mot Kalsongerna och ICA. Försäsongens spel har inte varit lika bländande som 2006 års dito, men klart bättre än 2007 och jag vill tro att högstanivån är tillräckligt bra för att hålla oss i toppen.

Fem varningar på tre och en halv match är imponerande. Augustsson är möjligtvis vår bäste back på planen, men knappast när han är avstängd eller utvisad.

Jag skrev tidigare att Abbas spelade bort sina chanser mot Arslet, förutsatt att Wiland inte skulle göra tre tavlor i kvällens match. Jag vet att ett mål kom till på straff så troligen står Wiland i premiären.

Kurbegovic gjorde enligt rapporterna en ny stark insats och han borde därför ligga väldigt nära startelvan han också.

Nu händer inget kul på ett par veckor, eftersom Elfsborg åker iväg på träningsläger. Därför får vi se vilka ämnen den här bloggen ska behandla den närmaste tiden. Det rödgula samtalsobjektet reagerade på svartlistningsvarningen och lovade att försöka få iväg svaren inom kort.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

4 kommentarer:

Andreas sa...

Tycker utan tvekan att du kan skicka ett inlägg angående Martin Anderssons mål, måste utan tvekan vara hans livs snyggast och fan vet om det inte kommer stå sig ganska långt in på året nu när Brasse-Matte förmodligen inte kommer spela...

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Hörde att det var snyggt, men jag har inte sett det själv.

Anonym sa...

Hur mycket vann ni med?

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Nu har jag sett målet på BT.se. Ja, det var snyggt.