måndag, februari 18, 2008

Info från Streamcode

Fick följande mail idag:

"Hej

Med anledning av att många av våra tittare från förra årets livesändningar av Elfsborgsmatcher nu hört av sig med frågor måste vi förtydliga att fr.o.m. matchen mot Fiorentina i höstas använder IF Elfsborg annan streamingleverantör för sina livesändningar.

Elfsborgs webb-tv för klipp och eftersändningar ligger fortfarande hos oss.

Med Vänliga Hälsningar

Lennart Trapp - VD Streamcode."

Från och med Fiorentina-matchen har Elfsborg således använt en annan leverantör, och denna ska enligt Elfsborg.se heta Streamoco, snarlikt namn alltså. Från och med Fiorentina-matchen ... Jag beställde inte den, men enligt uppgift krånglade den nästan lika mycket som Bröndby-matchen. Streamoco verkar med andra ord vara ett klåparföretag och Elfsborg blir därmed en klåparförening som använder sig av en sådan leverantör. Göran Lohne, Elfsborgs så kallade medieansvarige, har återigen utlovat återbetalning och en rejäl undersökning av vad som kan ha gått fel. Mitt tips är att Lohne koncentrerar sig på det som han gör bra, nämligen att vara Elfsborgs speaker, och lämnar över medieansvaret till någon bättre lämpad person. Redan när han lät Tommy Larsson härja fritt på Elfsborg.se häromåret började man ifrågasätta hans kompetens och omdöme. Det blir så bonnigt på något sätt när vissa personer i föreningen benämns med diverse titlar som de inte på något vis kan leva upp till.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

3 kommentarer:

akeem sa...

Jag antar att Lohne kommer att försöka att få bort fokus från sin egen person. Det kommer garanterat vara någon annan som får skulden.

hasse sa...

varför är du säker på att det är lohne??? jag träffade lohne på krogen och han verkar jobba riktigt mycket för elfsborg. plus att han har sin teater.

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

hasse: Hur menar du?