måndag, februari 04, 2008

Nu börjar säsongen!

Imorgon är det som ni vet premiär mot Kamelerna. Det är klart att det ska bli kul, men det hade varit ännu roligare om vi hade fått ihop lag. Ingen av våra fyra anfallare kan medverka, då tre är skadade och Avdic är iväg med U21-landslaget. Mobaeck har dock använts där framme i träning och han lär väl bli ensam forward med tanke på omständigheterna.

Hur ska mittfältet formeras? Bajrami är borta av samma anledning som Avdic medan Anders är med A-landslaget i Turkiet. Det känns faktiskt oroväckande tunt på yttermittfältet sedan både Griffit och Lill-Alex har lämnat och jag kan inte se vem som ska ta vänsterkanten imorgon. Normalt sett är väl Mobaeck ett (ospännande) alternativ där men nu vet jag inte. Nordmark ska ju tillhöra A-truppen från och med i år, men det är oklart huruvida han är med Elfsborgs U21 på Seychellerna eller ej och jag hinner inte kolla upp det just nu. Om han är hemma bör han starta, antingen på vänsterflanken eller som forward.

Troligtvis får vi i alla fall se de två nyförvärven från start och framförallt ska det bli intressant att se om islänningen är main event-material.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Inga kommentarer: