torsdag, januari 12, 2006

Reklam?

En anonym besökare skrev följande kommentar:

Du röding, din socialistiska approach får sig en rejäl knäck när man drabbas av reklampopparna på din sida. Marknadskrafterna regerar - och irriterar. Stäng av!

För någon månad sedan klagade en Kalmar-supporter på att det poppade upp ett reklamfönster för en herrtidning när han surfade in här. Han tyckte därför att bloggen gav ett oseriöst intryck. Jag svarade att han troligen hade surfat runt på sidor av tveksam karaktär och glömt rensa sina cookies efteråt men om fler upplever samma problem får jag fundera lite. Jag har själv inte märkt av några popups, varken när jag använder Firefox eller när jag byter till Explorer för att kika. Hur ligger det till för er andra? Finns det något sätt för mig att undvika problemet? Förslag mottages tacksamt, jag är inte speciellt tekniskt intresserad men vill givetvis inte göra reklam för en massa skit.

4 kommentarer:

sunda sa...

www.blogger.com är reklamfinansierat och det är detta faktum som gör att det dyker upp reklam när man går in här. Inget du kan göra något åt. Du får helt enkelt byta tjänst om du vill bli av med det.

Anonym sa...

Jag tror att det ha med räknaren att göra. Jag vet en annan sida som hade samma "problem" och när de tog bort räknaren så försvann även "problemet"

Anonym sa...

Det är bara ibland som det poppar. Inte varje gång.

Bruce Banner sa...

Japp, det poppar upp reklam titt som tätt. Tar du betalt RG utan att dela med dig till dina bloggkollegor?