måndag, augusti 21, 2006

Ett litet PS

Glömde nämna att tävlingsutskottet, eller vilka det nu är som granskar karateslag och wrestling-grepp, borde komma fram till att Henke ska vara tillgänglig i deras match mot Bajen. Tyvärr blev han ju skadad så det är möjligt att han missar den matchen ändå. Äh, förresten kan väl TU komma fram till att Kommunal får vinna över Bajen på walk over. Det vore en lämplig kompensation.

Med Jon Jönsson verkar det inte vara någon större fara. I en intervju med Kommunals redaktion på svenskafans.com säger han att det såg värre ut än vad det var, samt att Henke ringde upp honom och frågade hur det hade gått. Det räcker för mig. Vi måste komma ihåg att Anders Svensson inte ens fick ett gult kort när han utropade könsord i matchen mot Åtvidaberg. Då kan vi knappast kräva omspel i cupen, trots att Henke var bäste kommunalarbetare och låg bakom ett par av deras mål.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Nä, ett svinhårt slag i magen/bröstet är ju faktiskt en bagatell om man jämför med hemskheter som att spela utan licensierade spelare, ropa kuken i ren besvikelse, eller ha fans som rusar in och hoppsparkar domare i ryggen. Heja Henke...