söndag, april 20, 2008

Bella show - höj biljettpriserna!!!

Dagens match drabbades av en bojkott signerad Röd Guling och Curt Hennig. Vi har ju i ett par år fått lyssna på tjatet om rimligt pris för en attraktiv produkt och liknande marknadsekonomiskt bjäfs, och vi anser inte att 240 spänn är rimligt för den produkt som Elfsborg har erbjudit i snart ett och ett halvt år. Det snackas om trogna supportrar hit, trogna supportrar dit och att man ska stödja laget som mest i motgång, men låt mig dra en liknelse som slår sönder det argumentet: Inte fan går du och köper en specialutgåva för 240 spänn av en film som du vet är skit, bara för att du gillar en av regissörens gamla rullar? Om styrelsen har snöat in på marknadsekonomiska termer har vi all rätt i världen att spela deras spel och bojkotta deras dåliga produkt.

Matchen då. Vi fick se ett Elfsborg som hade mycket boll och som satte fart på den för en gångs skull, oftast medelst tjongbollar från backlinjen. Vinsten var naturligtvis helt rättvis, men vi får inte glömma bort att Sundsvall bjuder på båda målen. Det första är en hörna där två Elfsborgare får stå helt fria. En annan gul spelare stod redo att raka in bollen i mål om Mobaeck hade missat. Det andra målet hör inte hemma i allsvenskan, även om det var vaket av Bella att vara på hugget där. Precis som han sa i intervju med PPV efter matchen var målet välförtjänt och segern hade varit större om han och resten av Elfsborg hade haft bättre utdelning.

Berglund och humörspelaren Ishizaki var Elfsborgs bästa spelare för dagen, tillsammans med Florén som jag tycker går från klarhet till klarhet. Om Bella-show har inletts nu ska jag fundera på att släppa bojkotten till nästa match.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

3 kommentarer:

Plotta sa...

Såg vi samma match? Ishizaki var ju sjukt dålig igår.

Kaptenen sa...

Izhi är aldrig sjukt dålig. Bara sjukt bra.

Anonym sa...

Var han inte enbart sjuk en gång också?