onsdag, april 23, 2008

Jobbansökan och kapitalets boja

Det senaste året har man kunnat misstänka att Göran Lohne eller någon annan IT-begåvning inom Elfsborgs organisation har lagt in ett filter som sållar bort mina mail till samtliga @elfsborg.se. Idag upptäckte jag att så inte var fallet. Fick nämligen svar på en enkel fråga, men för att uppgiftslämnaren inte ska få skit tänker jag inte avslöja vem den goda människan var.

Hur som helst: Frågan gällde Bosse Banks mailadress. Den måste jag ju ha för att söka jobbet som Stenbäckens efterträdare, och den har jag nu. Bosse fick följande mail:

Hej.

Många anser att jag borde söka jobbet som Stenbäckens efterträdare. Om kandidater saknas skulle jag möjligen kunna tänka mig att ställa upp. Du kan väl maila mig uppgifter beträffande arbetstider, facklig företrädare etc, så kan jag fundera i lugn och ro innan ni fattar beslut på nästa styrelsemöte.

Med vänlig hälsning,
Röd Guling
http://rodguling.blogspot.com

***

Ikväll blir det med största sannolikhet webradio igen, när de gulsvarta bolsjevikerna åker upp till Stockholm för att ruska om de grönvita flumproggarna. Om jag får klubbchefsjobbet slipper jag nog skiftarbetet i alla fall + att matchbiljetter borde ingå som en löneförmån. Undrar varför folk som har råd att betala för sig har en massa förmåner förresten. Varför ska de få matchbiljett och gratis käk? Det borde ju vara tvärtom - gratis mat till de svältande och förmåner till dem som har dålig lön.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

2 kommentarer:

Vänsterdojjan sa...

Eftersom Stenbäcken är en tyckare av rang och att detta var anledningen till att han fick kicken, är du väl ungefär 200 ljusår från posten. Och det är till din fördel!

Wamor sa...

Jag tycker du kan söka, samt sänka biljettpriserna för håller med dig att de är sjuhelvetes för höga, 240 spänn för att ta två poäng mot ösk ljungskile och gais och vara "nöjda" med en poäng på de JÄTTESVÅRA bortamatcherna (som verkar vara alla mot ett av topp tio lagen, det är det fan inte värt... Spana in wernbloms blogg, den är det lite klös i om man jämför med sjöhages... http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=663