fredag, april 11, 2008

Meditation över Malmö FF vs IF Elfsborg

Dessutom vet ni att jag inte hade möjlighet att se matchen. Rapporterna förtäljer att Iff-iffarna hade det mesta av spelet, men att de behövde hjälp av Wiland för att skapa en målchans. En del är nöjda med en poäng i Malmö, medan andra tycker att det är surt att vi bjuder på kvitteringen. Själv trodde jag på kryss inför matchen och med tanke på allsvenskans karaktär är det godkänt med fem poäng på tre matcher, varav två utanför Borås. Om vi lyckas skrämma bort ÖSK-spöket på söndag väntar ytterligare trepoängare mot två bonkegäng i omgångarna därpå. Då kan det se väldigt bra ut inför fortsättningen.

Bajrami fick starta och göra ett snyggt mål. Läktaren i nästa match?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

Bejrami på läktaren, är beroende på om Martin A är spelduglig på sändag. Det jag menar är:
Martin ut = Mobeck in = Bejrami på vänster mitt.

Anonym sa...

1 av 5 är avklard av Wiland.
Har Johan kavar 4 tabbar denna säsong? Innan han spikar igen.

Månsson sa...

Jag tycker att denna bloggen bör flyttas till Elfsborgs hemsida.

Röd Guling sa...

månsson: Den chansen är nog lika stor som att Mathias Lühr plötsligt hör av sig och vill bli bortplockad från svarta listan, men det var ett kul förslag.

anders sa...

när vi ändå är inne på www.elfsborg.se tänkte jag krydda er fredagseftermiddag med följande citat från nämnd webplats:

"Kan Emirs målform hååla i sug?"

Röd Guling sa...

anders: Herregud ...

Anonym sa...

Jag tycker det är bra att du måste godkänna inläggen innan de publiceras. Lite klassiskt DDR-stuk på internet har aldrig skadat.

Röd Guling sa...

anonym 00:53: Den främsta anledningen till att kontrollfunktionen är aktiverad är att jag inte ska missa några kommentarer, exempelvis om någon kommenterar ett gammalt inlägg. I kontrollpanelen ser man nämligen vilket inlägg kommentaren gäller. Censur existerar inte här, så länge det inte handlar om lagbrott, personliga hälsningar till mig eller rent spam.