lördag, april 12, 2008

Spridda skurar IV

Det känns bra att sprida säden, så jag kör ett inlägg till i samma stil.

***

Är det inte underligt att Augustsson säger sig missa minst fyra matcher på grund av det brutna nyckelbenet? Det är väl bara att staga upp axelpartiet med en hårt knuten trasa och köra på som vanligt?

***

Så sent som guldsäsongen var Sjöberg lagkapten och nyckelspelare i försvaret. I första matchen mot ICA sprang han ihop med Wiland och sedan dess har det väl inte blivit en minut i allsvenskan? Frågan är om han har kvar lite av sin truppstatus och således går in mot ÖSK, eller om Haglund väljer att spela Martin i mitten och Mobaeck på högerkanten. Jag vet inte vad jag föredrar.

***

Curt Hennig (nöjesprofilen) och jag kollade lite på matchen mellan ICA och Peking, men när Peking gjorde självmål strax innan paus tröttnade jag och åkte hem. Nu står det 4-0 enligt text-tv. Nykomlingarna i år är verkligen inte material för main events.

***

ÖSK hemma förra året hade jag nästan förträngt, men nu har jag läst på och matchen slutade 2-0 i arslet. Den gamle FM-favoriten Patrik Anttonen avgjorde tack vare ett tveksamt ingripande av Hassan minns jag, men Haglund var nöjd med att vi enligt honom hade vunnit chanserna med 8-3. Nu kräver jag att ÖSK-spöket skräms bort och att en stabil seger bärgas. Bajramis målform får gärna "hååla i sug" förresten, om han nu får vara med.

***

Ett privat meddelande till Fredrik Berglund: Nu har du fram till måndag på dig att maila mig, annars åker du upp på svarta listan.

***

När jag skulle möta Curt Hennig (nöjesprofilen) idag fick jag hjälpa ett par killar med att skjuta på en bil som hade fått motorstopp på Varbergsvägen. Jag är inte helt hundra men den ene såg ut att vara en av bröderna Sarkis, med ett förflutet i Elfsborgs ungdomsled. Det kan ju vara något att berätta om för barnbarnen, att den muskulöse Elfsborgs-proletären knuffade bilen en molnig dag i april 2008.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

1 kommentar:

Månsson sa...

Börjar bli riktigt trött på Elfsborgs oförmåga att göra mål... Spelar för många "givna" 3or oavgjorda.