tisdag, april 29, 2008

Att försöka uppfinna hjulet på nytt

Borås tidning har slängt upp ett nytt webforum, med teknik som känns väldigt mycket 97. Varken trådsystem eller gästboksstuk används, nej de har valt en layout som möjligen skulle kunna passa till seriöst underbyggda debattartiklar eller liknande. Problemet är att ytterst få fotbollssupportrar kan eller vill skriva den typen av texter. Dessutom är regprocessen så krånglig att man inte ens orkar engagera sig, följaktligen har de inte mer än två nick som skriver där heller. Dessa nick har, om man uttrycker det snällt, inte skrivit seriöst underbyggda debattartiklar.

Det främsta hindret för succé är ändå att alla är rörande överens om att kvoten för Elfsborgs-forum redan var fylld. Det småborgerliga surgubbaforumet Vigule har funnits i alla tider, medan mer anarkistiskt lagda gulingar troligen väljer Ålgårdsläktaren eller Guliganernas forum framför BTs alternativ. Således kan vi slå fast att BT-forumet är meningslöst och jag förutspår att det plockas bort innan årets slut.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

5 kommentarer:

SPG sa...

Istället för forum borde tidningarna satsa mer på spelar-/tränarbloggar. Alltid spännande att läsa och fyller i mångt och mycket samma funktion som ett forum.

I IFE vill jag framförallt läsa Magnus Haglunds blogg. Det måste inte alltid vara "skönaste snubben i laget" som bloggar.

Anonym sa...

Igen

Hejsan!

Och så svar till RödGuling

Du vet väl att du erbjuds en väg via Christerdomen? Låt SUPER-idolens leende guldbruna ögon segla iväg till blue hawaii och känn hur dvärgromerna försvinner!

Kan du förstå mig på den punkten då, RödGuling?

Vad tror du om detta nu, RödGuling?

Mvh En Christern person.

Klämmis sa...

Jag tycker du ör fundera på att gå med i Christerdomen. Det hade gjort din själ gott. Sanna mina ord.

Anonym sa...

Prova att lyssna på lite Christer Sjögren, min vän

Anonym sa...

Christer sjögren kan lösa dina problem