måndag, april 28, 2008

Impotenta kalsonger

En utmärkt helg har passerat. Den började ju så bra med Ljungskiligts vinst över ICA, sedan får jag se Elfsborg spela ett spel som jag inte trodde att de hade i sig i år. Bästa matchen sedan Iff-iff hemma 2006 tror jag, och samtliga spelare gjorde väldigt bra ifrån sig samtidigt för en gångs skull.

Kalsongerna hade absolut ingenting att säga till om, och man får faktiskt ge beröm åt Haglund/Wettergren som analyserade sönder de röda serieledarna. Varken Ingelsten eller Santin är gubbar som tar en defensiv utgångsposition, och där bakom fanns ytorna för våra kantspelare. Det enda man kan klaga på är den offensiva effektiviteten, då vi borde haft en ledning med tre mål efter en halvtimme. Hur bra defensiv ett lag än visar upp brukar motståndarna alltid skapa åtminstone ett hett läge, och Kalsongerna fick slutligen en chans att kvittera. Det hade sånär kunnat bli en ICA hemma 2006 av det hela, men den här gången hade vi marginalerna med oss - underbar seger.

Veckan som kommer ser bra ut den med, med cup-match på onsdag, första maj på torsdag och slutligen ny toppmatch på lördag.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Inga kommentarer: