onsdag, april 09, 2008

Spridda skurar III

I väntan på nästa allsvenska omgång har jag en del mindre kaskader att sprida.

***

BT.se har fixat en ny trevlig avdelning, där allt deras material om Elfsborg samlas. Först reagerade jag förvisso över falsk marknadsföring i form av "den enda sida du behöver för att följa Di Gule", men sedan såg jag att de hade med en länk hit och då är ju allt i sin ordning. Blev faktiskt glatt överraskad av denna upptäckt, då jag trodde att vårt borgerliga morgonblad inte ville ta i denna blogg med tång. Kul att den ligger högre upp än länkar till såväl Elfsborgs officiella som Guliganernas dito, det sticker säkert i ögonen på någon.

***

På tal om officiella. Så här inleds deras matchreferat från igår:

"Elfsborg hemmapremiär i årets allsvneska var en kanonmatch."

Så enkelt, så snyggt, så genialt. Vi tar det igen:

"Elfsborg hemmapremiär i årets allsvneska var en kanonmatch."

En gång till:

"Elfsborg hemmapremiär i årets allsvneska var en kanonmatch."


Måste citera en sista gång:

"Elfsborg hemmapremiär i årets allsvneska var en kanonmatch."

Nu vet ni det. Klicka här för att läsa resten av den officiella matchrapporten.

***

Det ryktas om att Elfsborg via extern firma faktiskt håller på att ta fram en ny hemsida, och om jag påstår att jag har sett en skärmdump får ni välja om ni vill tro mig eller ej. Jag kan säga som så här: Om den version som jag har sett blir den slutgiltiga kommer fler än jag att gråta blod. Ordet "pinsam" är inte tillräckligt. Som sagt, tro det eller ej, men om ni är oroliga över er mentala hälsa ska ni inte ha några höga förhoppningar om en seriös officiell hemsida inom överskådlig framtid.

***

Joakim Sjöhage har med en stentrist förstapost börjat blogga på BT.se. Jag vill inte läsa om en hund som heter Ludde, eller att alla var glada på träningen igår. Jag vill läsa om nakenpingis, smashande av könsorgan samt stenhårda joggingrundor runt 5-kilometarn på Kransmossen. Varför gav ni inte Bella mer pengar?

***

Ni har säkert märkt att jag drar mig för att svartlista Bella, trots att folkets dom har fallit. Han får ett par dagar till på sig. Jag skyller på att röstadministreringen tar lång tid.

***

24 inlägg kvar, sedan har jag publicerat lika många som under hela 2007. Den ökade produktionen är en funktion av stoppad drogtillförsel, men det hade varit intressant att få lite synpunkter på om ni tycker att kvaliteten håller en jämn nivå. Det kanske blir nästa ämne för folkmakten att ta ställning till.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

5 kommentarer:

Vänsterdojjan sa...

Jag har skrivit det innan och jag gör det igen: finns inte bättre bloggläsning!

anders sa...

hjälp. jag bävar inför den nya hemsidans design redan nu efter det här. herregud, vilken 15-åring som helst i borås kan designa - och sköta - en hemsida bättre än den som just nu är den skamfläck jag förväntas se som mitt lags officiella nyhetsorgan. till och med gävle har en bättre.

Mattias sa...

Hög nivå är det absolut. Tyvärr kan man inte säga detsamma om Bellas krogomdöme. VIP-platserna på Swing senast jag va där. Där satt han och stekte med en näve i luften. Tror han är kung när han egentligen bara är pinsam.

Ingo Söderlund sa...

http://www.campsweden.se/index.php?option=com_content&task=view&id=603&Itemid=47

den får du lägga upp om du vill...

di gulè fantasten sa...

du borde bli krönikör!