onsdag, januari 28, 2009

Frågelådan är stängd + ditten och datten

Frågorna är skickade till Christer Björkmans agent och jag har bett henne framföra att schlagerprofilen får ta den tid han behöver. Både ni och jag föredrar ju genomarbetade svar framför hafsigt ihoprafsade, eller hur?

BT har några Elfsborgs-relaterade artiklar i tidningen idag. En där Martin Ericsson säger sig sikta på VM-kval, en om Wilands debut i FCK och i papperstidningen finns ytterligare en liten notis i vilken Stefan Andreasson inte har några synpunkter på att Bosse Johansson är aktuell för ordförandeposten i svensk elitfotboll. Jag har inte heller så mycket att säga om dessa nyheter, men mitt intryck av Bosse Bank är gott och därför borde han stanna i Elfsborg.

Vidare har Mobaeck bestämt sig för att inte överklaga sin dom. Det var nog klokt, men gör dig av med den där advokaten som ville få det till en parkeringsskada eller vad det var. Wettergren menar förresten att Mobaeck ser ut att gå mot sin bästa säsong någonsin och det känns ju lovande. När det blir lite varmare ska jag gå på en del träningar.

Nu har jag inte mer att förtälja, så om Björkman-svaren inte dimper ned denna kväll säger vi god natt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Genomarbetade eller hoprafsade svar, jag skiter i vilket. Det viktiga är att du, Röd Guling, gör din efterföljande analys av svaren. Det är där och då som den kulturella gärningen blir som störst.

Röd Guling sa...

Det har du nog rätt i.