torsdag, januari 08, 2009

Framtidstro

Idag har jag mottagit en ursäkt för uteblivna mailsvar från Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson. Således får man slå fast att ryktet om en organiserad bojkott av denna blogg var överdrivet. Med tanke på Andreassons nya roll i klubben känns det bra inför kommande säsong, även om jag ännu inte har en aning om hur jag kommer att lägga upp nätets mest intressanta bevakning av IF Elfsborg år 2009. En sak är i alla fall säker: Det närmaste halvåret har jag möjlighet att följa laget på ett helt annat sätt än tidigare, ja inte sedan sommaren 2005 har det teoretiska utrymmet varit större. Nu ska man visserligen inte dra alltför stora växlar av detta faktum, för när det väl kommer till kritan handlar det om att få tid att skriva och, när tiden finns, vara i tillräckligt gott skick för att hålla kvalitet. Teori och praktik, kvalitet och kvantitet.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Dina kommentarer kommer inte att vara trovärdiga innan du får ordning på lappjävlarna som snott ditt namn. Jag kommer fel varje gång jag skriver bloggens namn i webbläsaren. Något det måste bli slut på.

Anonym sa...

Vi vill ha mycket mer Elfsborg! Du är den bästa kritikern i hela landet. KUTGW!

Anonym sa...

Byt till Firefox, den intelligenta webläsaren. Bara att skriva "rödgul röra" i adressfältet och man kommer rätt direkt. Inga inavlade renkramare där inte...