måndag, februari 09, 2009

Könsroller i IF Elfsborg

Idag gläds jag av denna solskenshistoria på IF Elfsborgs officiella. Lohne förkunnar att Sissi och Camilla på kansliet har fått beröm för god service av en bloggare på Expressen. Hela resonemanget andas gemytlig småborgerlig 50-talsanda med trygga könsroller, kvinnor som brer smörgåsar och serverar kaffet till männens förtjusning.

Lohne tillhör nog den sista generationen män som inte kan koka ett ägg så han må vara förlåten i det här fallet och åtminstone Sissi är av allt att döma en genuint sympatisk människa som man inte kan säga något ont om.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

7 kommentarer:

Pizzan sa...

Det är något oerhört obehagligt över ordet "tjingsa". Äppelkäck, småborgerligt hurtigt. Jag vet inte vad det är men det det gör att jag närapå får gåshud och skruvar mig av skam.

Anonym sa...

Håller med pizzans inlägg. Otroligt korkat när det hela är ett citat från Expressens Henrik Leman. Det andas lite avundsjuka från en som är mer röd än gul.........

Le Chef sa...

Varför skulle inte kvinnor breda smörgåsar, där verkar gränsen gå för vad moderna kvinnor klarar av vad gäller matlagning.

Unga kvinnor verkar inte kunna någonting. Som medelålders man tillbringade jag lördagen med Ale, Premier Leaugefotboll och en övertrekilos Rimmad Oxbringa.

Fattar ni inte vilket suveränt utnyttande av tiden?

Om man har trådlös stektermometer kan man sitta i TV-soffan, se på riktig fotboll och samtidigt hålla koll på hur temperaturen stiger i köttstycket.

Glöm Pizza och Snabbmat, det riktigt käk som gäller för män.

Röd Guling sa...

Anonym 08:00: Även om det är snett att mäta det gula i hur mycket man dyrkar Lohne så har du rätt i att socialism är viktigare än Elfsborg. För övrigt verkar du inte ha förstått inlägget alls, vilket i och för sig inte förvånar mig.

Pizzan sa...

Anonym 0800: Är du bakom flötet? Min kommentar hade över huvud taget ingenting att göra med Rödgulings inlägg i bloggen. Allt jag gjorde var att gräma mig över ordet tjingsa. Jag vill inte veta av något medhåll från dig såvida du inte delar mitt obehag över detta ord.

Conrad sa...

Le Chef: Om du ska skrävla med att du har en trådlös stektermometer som du köpt på Galne Gunnar tycker jag att du ska gå någon annanstans och göra det.

bloggare på icedaniel.se sa...

Det var dom värda !