tisdag, februari 17, 2009

Andra halvlek: IF Elfsborg vs Tjongeborg

Genom att öppna ett nytt inlägg kanske vi kan låtsas som att det står 0-0. Anders ska väl in nu och jag förväntar mig att vi vinner andra halvlek.

Johan Karlsson slog nyss bort sitt 43:e inlägg, men Anders har börjat bra.

Hult och Nordmark uppträder valpigt. Överhuvudtaget tycker jag att det är något junioriskt över Elfsborgs offensiv och det är synd att de ställer upp med sämsta möjliga lag i just den match som Bella får chansen till 90 minuter.

Nu händer det grejer: Först slår Anders en snabb frispark till Bajrami. Han dribblar sig förbi sin back men fälls i straffområdet utan åtgärd. Tjongeborg kontrar och Abbas rusar helt omotiverat ut till halva planen, precis som han gjorde mot Röva (tror jag det var) förra året på försäsongen. Resultat: 0-3

Sjöhage är mycket pigg och han och Drugge ser ut som Messi och Drogba här i andra halvlek. Det säger kanske en del.

Joel Johansson bytte av Hult för ett tag sedan och nu går Svedberg in istället för Nordmark. Jag vet inte om det betyder någonting i det här läget, när det är en kvart kvar.

Nu skiter jag i det här.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Prov utan värde.

verkar nästan som H-lund inte vill vinna,har ju alltid försökt tona ner förväntningarna till varje pris. en H-vetes massa matcher på kort tid.Stenhård träning, o matchning av flera juniorer som sällan eller aldrig tränat så tufft. Klart det blir Prestation därefter.

Röd Guling sa...

Jag är beredd att hålla med.