tisdag, februari 24, 2009

Lite improviserat angående GAIS vs IF Elfsborg

Fick igång matchen nu när det har gått fem minuter. Nu ska jag kika lite och skriva om det händer någonting intressant.

Startelvorna har jag ingen koll på och det vore för mycket begärt om Lohne, som kommenterar idag, drar dem igen.

Bella startar i alla fall = bra. Jag vill se något mål av honom ikväll och att Hassan håller nollan.

Bajrami verkar ha gjort en grej av att spela i pyjamas. Det är väl någon slags gimmick kan jag tänka mig.

Mål!!! 1-0. Vandersson filmar till sig en frispark till vänster om Hassans straffområde. Inlägg slås, Hassan gör tyvärr ett misslyckat försök till boxning och bollen dimper ned till Ekunde som kan slå bollen i öppet mål.

Målvaktsspelet börjar bli oroväckande. Efter supertavlan senast mot Tjongeborg hade man hoppats att Hassan skulle komma bra in i den här matchen, men han får tyvärr ta på sig det här målet också.

GAIS är ganska bra. De har ju ett par irrationella offensiva snubbar av sydländsk härkomst där uppe som alltid är giftiga. Vidare är Dime den där målvaktstypen som kan spika igen och göra idiotmatcher när han är på humör. Jag hoppas att Elfsborg hinner testa honom några gånger i första halvlek så att det inte blir som mot Tjongeborg, att första skottet kommer i minut 82.

Jag vet i och för sig inte om Dime står i den här matchen. Har för mig att Lohne sa någonting om någon Karlsson, Jansson eller liknande när jag precis kom in i sändningen. Det är omöjligt att känna igen spelarna på utséendet. Vi får helt enkelt vänta tills Elfsborg skapar en målchans.

Snyggt spel mellan Mobaeck, Bella och Bajrami där. Väggspel, klack från Bella fram till Emir som mycket väl kan ha varit onside. Domaren har dock en något bättre synvinkel så jag litar på att avblåsningen var rätt. Jag tyckte ändå att det var värt att nämna, med tanke på att Bella helt felaktigt ofta kritiseras för att inte delta i spelet tillräckligt mycket.

Magnus Jonsson heter GAIS målvakt enligt en kommentar. Dime är tydligen skadad. Nu har snart halva matchen gått utan att Elfsborg har skjutit ett skott under den tid som jag har sett. Vi har ända tagit över matchen lite grann tycker Lohne.

Mål!!! 2-0 GAIS-publiken vrålar vid minsta kontakt och har börjat få domaren med sig de senaste minuterna. Motsatt sida den här gången och direkt i mål, mot bortre krysset. Såg inte heller otagbart ut, men det var ju snyggt i och för sig.

Vaderso Dacamon eller något hette frisparksskytten enligt Lohne, möjligtvis kan han syfta på Vandersson.

Paus nu. Målet kom i minut 43. Vi hörs om tio minuter.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller helt med om Hassan, det blir mer och mer tydligt att han inte håller för ett topplag i allsvenskan. Hela laget har vant sig vid vilka situationer som är "lugna" och som Wiland går ut och plockar. När dom plötsligt får en målvakt som inte fixar samma till synes enkla nedplockningar, så är det klart att hela laget blir ängsligt defensivt.

Anonym sa...

Det är inte dime som står. han är skadad!

Anonym sa...

Magnus Jonsson står med andra ord.

Anonym sa...

Mohahahaha luffare

Anonym sa...

Wanderson Do Carmo heter grabben... vill inte läsa vanderson en gång till;)

Anonym sa...

Skall man börja bli orolig eller skall man åberopa träningsmatch ursäkten?

Röd Guling sa...

Ok, jag ska skriva rätt i nästa halvlek.