tisdag, februari 10, 2009

Zarah Leander i Åhlens-huset

Igår, mellan två fikapauser, tog jag och Curt Hennig (nöjesprofilen) en sväng till Åhlenshuset. Först gick vi till sportaffären som säljer merchandise och souvenirer i Elfsborgs namn.

Jag har ju tidigare berättat om hur Hennig har drabbats hårt av finanskrisen. En stor del av den förmögenhet som han genom många års hårt arbete och noggranna investeringar byggde upp har försvunnit. Därför hade han inte råd att köpa ett Elfsborgs-påslakan för 400 kronor, ej heller Elfsborgs-skjortan för 750.

Sedan gick vi in på Åhlens. Deras ljud- och bildavdelning säljer CD- och DVD-skivor för ungefär dubbelt så högt pris som alla andra affärer, således tittade vi bara på omslagen.

Hennig hittade en DVD med Zarah Leander. Nöjesprofilen ansåg att det ska vara okej att sälja skivor med Zarah Leander under förutsättning att de marknadsförs korrekt. Utan framgång letade vi därför efter någon beskrivande etikett i stil med "innehåller alla låtar som Adolf Hitler älskade."

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

4 kommentarer:

rättrogen röd sa...

"En stor del av den förmögenhet som han genom många års hårt arbete och noggranna investeringar byggde upp har försvunnit."

Försvarar du KAPITALISM ???

Med andra ord hemfaller du åt VÄNSKAPSKORRUPTION!!!

Röd Guling sa...

Nej, nej, nej. Hennig ser sin olycka som en välsignelse och ett reningsbad. Jag har nyss sett det senaste pladdret om finanskrisen i Aktuellt. Du, jag och tillräckligt många andra måste nå denna mentala brytningspunkt då vi är beredda att för all framtid avstå Zarah Leander-DVDar, bensinslukande bilar, Elfsborgspåslakan och all annan skit som vi inte behöver. När det väl händer bildas en bred revolutionsstyrka som på fredlig väg blåser undan kapitalismen för all framtid.

Anonym sa...

Nej, ta inte mitt Elfsborgspåslakan! Vad som helst men inte det!

janne sa...

Hitler utfärdade en dödsdom över Zarah Leander. Orsaken var flera, däribland att hon hjälpte skådisbögar fly från Berlin. Att Zarah klarad livhanken var tur och kvinnlig list förstås. Läs mer i säpos tidigare hemligstämplade akt om denna supersköna "diva". Kunskaper väger alltid lätt i livets bagage.