onsdag, januari 16, 2008

Träningsrapport och ett skämt

Igår tränade Elfsborg för första gången detta år utomhus. Tanken var att Curt Hennig och jag skulle vara på plats för ett ingående reportage, men när jag dök upp i hans hem vid tiotiden var han yrvaken och endast iförd kalsonger.

Vi anlände vid Borås arena ca 11.15. Spelarna var involverade i någon slags tvåmålsövning som gick ut på att sätta bollar bakom målvakterna Abbas Hassan och Jesper Hansen. Hansens medverkan vittnade om att landslagsspelarna ännu inte hade anslutit till truppen och det var den enda vettiga slutsatsen som vi hann dra innan de började stretcha. Wiland, Anders och Ishi ska tydligen spela mot USA också ser jag nu.

Är Elfsborgs officiella hemsida ett skämt? Många har ställt frågan med tanke på dess kvalitet, men denna komiska artikel ("Avdic i Maradonas fotspår") får en att börja undra på allvar. Den handlar om att Denni Avdic har bytt nummer från 14 till 10 inför denna säsong, och vilka förväntningar som eventuellt kan läggas på honom i samband med detta beslut. Skribenten räknar upp ett antal stora spelare som har burit tröja #10, vid sidan om de givna Maradona och Pelé. Han glömmer i och för sig Gullit men kompenserar med Christian "Chippen" Wilhelmsson!?!?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Skribenten Joakim Johansson måste väl vara "säljaren" som Elfsborg annonserade efter.
Trodde faktiskt fram till nu att det var du.

/Braxus