söndag, juli 17, 2005

Serien vänder ...

... och nytt möte med Tråkarna. Idag spelades tre matcher och samtliga resultat gick emot oss. Det gäller att ta tre poäng nu, annars halkar vi efter igen. Skulle ICA och Jyrgårn tappa poäng i denna omgång medan vi vinner över KFF ser det emellertid jämnt och bra ut.

Elfsborg brukar få resultaten med sig från Fredrikskans men jag tror att det blir en mycket tuff match. I övrigt finns det väl inte så mycket att säga utan förutsättningarna är i princip de samma som inför förra matchen. Inga nya skador eller avstängningar så vitt jag vet.

Kalmars svenska fans-redaktion har lagt upp en omröstning där frågan lyder "borde Mathias Svensson bli avstängd för att han trampade på en liggande Patrik Rosengren?" I skrivande stund har 74% svarat ja, 24% nej och resten vet ej. Resultatet visar tydligt att samhället ännu inte är redo för direkt demokrati. Under en övergångsperiod behöver vi därför skapa en partielit som företräder folkets intressen, med andra ord hindrar det obildade och av marknaden indoktrinerade folket från att rösta fel tills den nödvändiga socialiseringen av produktionsmedel och styrande organ är fullbordad. Först när samtliga borgerliga makt- och propagandainstrument är krossade och när våra ungdomar har vuxit upp till självständiga och tänkande individer kan staten förklaras avskaffad.

Inga kommentarer: