måndag, juli 04, 2005

Vinst mot tråkarna (1-0)

Det blev en jävligt trist match som väntat men fjärde raka trepoängaren satt fint och det var ju spännande i alla fall. Om Sundsvall tar poäng mot Djurgården är vi med och slåss om förstaplatsen på allvar. Viktigast är dock att ICA förlorar mot Gefle naturligtvis. Jag vill att vi ska lämna bananerna efter oss för gott nu.

Matte Svensson visade sin tuffhet vid några tillfällen och en mindre snygg stämpling retade upp Kalmar-fansen som nu snackar om att de ska bua ut Matt i nästa möte. Anders då? "Njaeeääää, han har väl inte dominerat direkt" skulle väl Hysén ha sagt. Men man märker att Anders befinner sig på en lite högre nivå än alla andra utom möjligen Johan Karlsson. Det känns hela tiden som att Anders har lite mer tid på sig än alla andra. Han får allt att se enkelt ut. Tyvärr hade han inte bollen så mycket som vi hade hoppats på men mot ett roligare lag än Kalmar lär det bli bättre.

Annars tycker jag att Sjöberg var bäst på plan. Hela backlinjen var förresten utmärkt och Strömmingen gjorde sin klart bästa match för säsongen. Håkan Svensson tvingades även vara bra vid ett par tillfällen och han svarade för en riktig fantomräddning på tjockisens närskott i andra halvlek. I övrigt såg han stabil och lugn ut. Det blir nog bra det här!

Inga kommentarer: