lördag, mars 25, 2006

Frisparksskytten

Vem sköt egentligen frisparken som borde ha gett Elfsborg segern idag? Signatur Gul Röding uppmärksammar ett problem:

Från HIFs matchrapportering på Svenska Fans:
"70 min MÅL! HIF håller på att ställa upp mur och domaren tillrättavisar hur det ska gå till. Då slår Anders Svensson till och bollen går i klykan och sedan ner innanför mållinjen. Bollen solklart inne enligt Dregen, men varken domaren eller hans assistent uppmärksammar detta. Fortfarande 0-0 således."

Från elfsborg.se
"Stefan Ishizaki drog en frispark i ribbans underkant och ner. Hela arenan tyckte bollen var inne, men inte domarna. Därefter hade Helsingborg en tiominuters period där de var det bättre laget."

Från En rödgul röra:
"Allt kulminerade i den 70:e minuten när Mathias Svensson snabbt slog en frispark medan kommunalarbetarna ställde mur. Alla utom domartrion var överens om att bollen gick i mål via ribban och sedan ut."

Alla verkar vara totalt eniga om att bollen var inne och inte fullt lika eniga om vem som skjöt frisparken eller?!? :D

Kommentar: Jag satt på en bra position, i linje med varifrån frisparken sköts, och jag var helt säker på att Mathias Svensson avlossade bössan. Å andra sidan bör ju Göran Lohne på officiella ha möjlighet att kontrollera saken innan han sätter sig och skriver matchrapport. Hur som helst har Gul Röding rätt i att det är skoj att alla är överens om att bollen var inne, medan det råder delade meningar om vem som sköt skottet. Vad säger ni andra? Vem var det som sköt?

Andra bloggar om: , , , , ,

5 kommentarer:

Bosson sa...

Det var Mathias "Hängpungen" Svensson som dängde in den!

Rupe sa...

Jag lade aldrig märke till vem som sköt men jag såg däremot tydligt att bollen var inne och lika tydligt var Mathias den som var mest angelägen att få målet godkänt.

Vänsterdojjan sa...

Eftersom alla är oeniga hävdar jag bestämmt att det var Stefan Andreasson som sköt. Vad kunde vart härligare?

BGAN sa...

Var det inte Christer Petterson som sköt?

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Jag tror på 33-åringen.