måndag, mars 20, 2006

Reaktion på Anders Svenssons utrop

Som ni kan läsa i matchrapporten nedan använde sig Anders Svensson av ett mindre lyckat ordval när han skulle uttrycka sin besvikelse över en misslyckad passning. Spelarnas språkbruk är definitivt ett ämne som engagerar, se här:

Jag var en av alla som hörde Anders Svensson ropa "kuken" i träningsmatchen. Synd att just han som verkar vara en så fin kille ska ropa sånt. Min son på fem år undrade vad ordet betydde, vad svarar man då? Nä låt oss slippa sånt här i framtiden tack.

Besvikna mamman

Centh Lindvall skriver:
Tack för att du uppmärksammar detta problem. Som kristen tar jag mycket illa vid mig av att höra dessa svärord och det är inte vad jag förväntar mig när jag betalar inträde till Elfsborgs fotbollsmatcher. Om det inte sker en bättring måste jag överväga att sluta följa Elfsborg.

Fortsätt skicka in era synpunkter.

Andra bloggar om: , , ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

Centh Lindvall, löjligt....
Visst det kanske är grovt, men om man misslyckas med något blir man frustrerad och impulsivt (och naturligt) använder man ett grovt ord... Göra ett misstag och sedan säga attans... Njae...

Sluta följa Elfsborg för att någon blir besviken på sig själv och uttrycker sig "slarvigt" är absolut löjligt.

I min värld är det ett bevis på att man vill/kan bättre. Hade varit värre om man inte reagerat när mn klantar sig...

På en fullsatt läktare hörs det inte om nån ger uttryck för sin frustration, på en träningsmatch med "tomma" läktare är kanske inte helt oväntat...

Centh Lindvall sa...

Jag står för min åsikt. Om man blir frustrerad och måste använda kraftuttryck går det bra att ropa järnspik eller järnvägar tycker jag. Förstår ej varför dessa svär- och könsord måste användas.

Anonym sa...

Röd Guling!Skaffa dig ett liv istället för att dikta upp löjliga kommentarer enbart i syftet att få läsare och reaktioner. Jag trodde faktiskt att du skulle tröttna på att vara så vansinnigt korkad, nerdig och uppmärksamhetstörstande, men inser nu att det inte är ett konstruerat beteende. Du är nog så här sanslös. Suck. Get a life!

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

anonym2: Vänligen lägg ner konspirationsteorierna och återkom i sansad ton.

Anonym sa...

Centh Lindvall, du ska nog inte hoppa på enskilda individer, det är samhället det beror på, hade samhället som helhet inte accepterat kraftuttryck i den utsträckning det gör idag hade inte dessa heller förekommit lika frekvent i dessa situationer, så min åsikt är att det inte är fotbolsspelarnas fel...

Järnspikar, kom igen... Oj vad mycket frustration man tappar av det...
Det handlar om att lätta på trycket, och att använda ett "fjoll-uttryck" som järnspikar... Säger bara, nej och åter nej...

joakim sa...

Hahahahahahaha, seriöst. det här är bland det roligaste jag läst på jävligt länge alltså! järnspik!?! vilken jävla värld kommer du ifrån?? Hahaha

Trodde ärligt talat bara det var jänkarna som var så förbannat känsliga med vad det är för ord som brukas, med sitt eviga jävla censurerande av helt naturliga ord som shit tex.

Anders Svensson och hela elfsborg skulle bli utskrattade om de gick omkring och sade järnvägar vid en miss.. Motståndarna skulle lägga sig ner dubbelvikta, alternativt undra om de verkligen menar allvar eller om de är mutade eller nåt.

Järnspikar och sånt där låter jävligt sarkastiskt...

Anonym sa...

Det roligaste av allt i denna debatt är alla dessa anynomisar och joakimmar som tror att Centh Lindvall, Rune Lundblad m.fl. finns på riktigt. Rahuj!

Anonym sa...

Alltså jag vet inte jag.... själv skulle jag nog spontant skrikit "Neeej". Min erfarnhet är att det är rätt vanligt att publiken ropar det vid en missad chans till exempel.

Jag har aldrig hört en publik unisont ropa "Kuuuken", däremot har jag sett många riktigt frustrerade publiker.

Men att ens våga antyda att goa, snart 30-åriga pojken Anders Svensson skulle vara lite omogen är väl inte tillåtet förmodar jag. Jag tror till och med att han har lärt sig deklarera vid det här laget.