lördag, mars 18, 2006

Jari Ilola dubbelskadad?!?

Nedanstående citat är hämtat från denna artikel på Elfsborgs officiella. Där kan ni även finna laguppställningen inför dagens träningsmatch mot Åtvidaberg.

Utanför truppen den här veckan är Stefan Ishizaki, Jari Illola, Magnus Samuelsson, Jari Illola och Leandre Griffit.

Ilola (jag tror att han stavar sitt namn så) är som bekant skadebenägen men han har så vitt jag vet aldrig varit skadad två gånger inför samma match förut. Tack till signatur Gert Jan Olof Grahn på Ålgårdsläktarens forum som var först med att uppmärksamma detta fenomen.

För övrigt undrar jag varför Johan Sjöberg varken är på plan, på bänken eller anses vara saknad.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Karlsson har väl fått sparken efter sin uppenbara illojalitet mot arbetsgivaren. Röd Gulings avslöjande om att Karlsson inte köper elfsborgskassen när han handlar mat var exakt vad klubbledningen behövde för att bevisa det dubbelspel som sannolikt har pågått ända sedan den famösa övergången från Åtvidaberg. Strulet med övergångshandlingarna ska även ses i ljuset av detta. Motiven dock fortfarande grumliga.

Anonym sa...

Shit, jag läste fel. Det var Sjöberg som inte skulle spela. Tar tillbaka min kommentar och hoppas att Karlsson ska få behålla jobbet.

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Japp, Sjöberg är det som saknas inför dagens match.

Angående Karlsson: Hoppas också att han får stanna men någon form av officiellt uttalande med förklaring, kanske via presskonferens, borde han göra för att återvinna mitt fulla förtroende.

Anonym sa...

Bäst genomslag i fotbollsvärlden skulle Karlssons förklaring få om du intervjuade honom här på bloggen. Men det hastar.

Anonym sa...

du får helt enkelt göra stefan andreasson uppmärksam på det hela..
skulle inte vara första gången enligt boken utmanarna av henrik ystén...

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

anonym 3: Jag har ju inte hans mailadress.

anonym 4: Jag kan försäkra dig om att det inte var jag som var den upprörda kvinnan som via telefon gjorde Andréasson uppmärksam om att Strömberg inte köper gulsvarta påsar. Jag har aldrig sett honom handla på City för övrigt. Däremot vet Stefan att Johan Karlsson snålade häromdagen och han skulle ta upp det med honom.