onsdag, mars 29, 2006

Wernerssons fadäs

Flera har redan kommenterat den gamle stormålvakten Gary Wernerssons fadäs när han kallade upp "Mats Haglund" för intervju igår men tillfället är för bra för att jag ska skita i att skriva någonting om det. ICA-Wernersson ger ungefär samma pålästa intryck som Curre Lundmark gjorde inför OS i Salt Lake City då han kommenterade Danmarks chanser i hockeyturneringen. Danmark som inte ens var med i OS.

(OS, OS, OS, OS, OS förresten.)

Det är en sak att det ibland smyger sig in fel i tidningsartiklar som produceras under press men grejen är ju att dessa proffstyckare har betalt för att veta lite mer än oss andra. De får lön för att glassa runt i sådana sammanhang och tycka en massa saker. Då är det skandal att inte ha koll på vad en tränare som nu gör sin tredje säsong i allsvenskan heter.

Gary Wernersson utnämns härmed till idiot.

Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Att Wernersson försöker spela lätt ointresserad genom att låtsas inte kunna Haglunds förnamn är ett tydligt tecken på den panik som sprider sig i storstadsregionerna över Elfsborgs framfart såväl sportsligt som organisatoriskt. ICA lär fortfarande fundera över gårdagens fångst, medan Elfsborg kalkylerar över utbyggnation och mobila tak!

Fredric Kjellberg sa...

Det är inte konstigt att det blir kravaller i samband med fotboll när en felsägning kan framkalla så starka känslor :-)