tisdag, april 04, 2006

Näsan blir blöt...

I dag kan man läsa på Expressen.se att Hammarby skall börja sälja starköl och vin på Söderstadion. Självklart så får någon IOGT-NTO-snubbe uttala sig om att det är tråkigt och att Hammarby sänder ut "fel signaler". Fel signaler? Åldersgränsen är ju 20 år vilket också är åldern för att handla på Systembolaget och de flesta som kommit upp i den åldern kan hantera alkohol. Är det inte bättre att överskottet på försäljningen av rusdrycker går till föreningen istället för en kanske oseriös krögare som hoppar över beskattning och moms? Nej, självklart inte enligt extremrörelser som IOGT-NTO som helst skulle se Systembolaget, alla krogar, pubbar, nattklubbar och ideella föreningar som serverar alkohol brinna i helvetet, kanske med konjak som tändvätska?

Vad är det för fel på att ta några öl och komma i stämning innan match? Det är ju gemenskapen man eftersträvar innan match och inte fyllan, som IOGT-NTO tror.

Skäms IOGT-NTO för att ni måste lägga näsan i blöt där den inte hör hemma. Kanske borde ni prova att få röd näsa istället?



Andra bloggar om: , ,

Inga kommentarer: