lördag, februari 18, 2006

Galakvällen

Då har man medverkat på guliganernas gulsvarta galakväll och här följer några korta synpunkter.

Galan inleddes med att Eric Sjölin introducerade guliganernas film som nu skulle premiärvisas inför publik. Den var underhållande första halvtimmen men sedan blev den långtråkig och segdragen, till viss del beroende på att ett röksug smög sig in i min kropp. Jag ger ändå filmen tre röda stjärnor av fem för den fungerar som bra dokumentation av guliganernas arbete 2005.

Kort paus följde, sedan var det dags för intervjuer som Göran Lohne enligt tidigare uppgifter skulle hantera. Tyvärr hade han fått förhinder och istället inbjöds Radio matchs Tommy Larsson. Det var ett stort minus. Radio match är för det första en vedervärdig kommersiell radiokanal som borde förbjudas och det var irriterande att vid minst två tillfällen tvingas lyssna till reklam för denna radiostations program. För det andra saknar Tommy helt karisma och frågorna som ställdes var intetsägande och trista, vilket givetvis renderade i intetsägande och trista svar.

Spelarna som intervjuades var Samuel Holmén, Johan Sjöberg samt nyförvärven Stefan Ishizaki och Andreas Augustsson. Sjöberg gav som vanligt ett seriöst intryck medan Ishi visade prov på viss humoristisk läggning. Jag hade dock önskat att han tog ut svängarna ännu lite mer för att på så vis kollra bort Larsson fullständigt. Augustsson saknar tyvärr karisma och bör inte hantera några intervjuer i fortsättningen. Holmén klarade sig godkänt. Utöver dessa fick även Stefan Andréasson och Magnus Haglund uttala sig om den kommande säsongen och båda skötte sig godkänt med lite plus för Stefans karisma.

Curt Hennig, som är mer hemma inom management/producing and consulting-branschen, kommer att recensera tillställningen mer ingående vid ett senare tillfälle.

Inga kommentarer: