onsdag, februari 22, 2006

ÖIS, U21 och OS

Abbas Hassan, Samuel Holmén och Jesper Arvidsson har av managern Tommy Söderberg blivit uttagna till U21-landskampen mot Irland om en vecka. Roligt för Arvidsson som kanske får ett genombrott i år, frågetecken för Sjöhage som borde ha varit med.

Ikväll är det träningsmatch mot ÖIS men den matchen tänker jag inte gå på. OS-konkurrensen är alldeles för hård, dessutom är det 20 minus eller något idag och då är det skönare att ligga i soffan och se hockeyn. Kanada vs Ryssland ser jag mest fram emot och om kanadickerna inte spelar så där fult som de har en tendens att göra i slutspel tror jag att ryssarna visar att de är på väg tillbaka till världsdominans. Fler och fler ryska talanger väljer numera att spela kvar i ryska ligan så vitt jag förstår och det är bra för hockeyn.

Sverige har inte imponerat och gårdagens match var som Wikegård sa en parodi. Jag tror ändå att de vinner över Schweiz men sedan talar allt för att de ryker i semin och förlorar bronsmatchen. Då kan de skryta med att ha vunnit mot Kazakstan, Lettland, Schweiz och ett USA på dekis.

4 kommentarer:

Rick "the model" Martel sa...

På tal om OS så reagerade jag på segergesterna efter sveriges vinst i damcurlingen igår. En av damerna gör "sign of the devil" när dom poserar efter matchen. Det får mig att undra lite över reaktionerna på Pejas snusande under match. Varför får detta så stor uppmärksamhet när inte tecken på djävulsdyrkan får det? Ekwall har gnält om Pejas snus i både blogg och krönika men så vitt jag vet inte ord om djävulsdyrkan. Jag är övertygad att pastor Lundblad håller med om att snus är ganska oförargligt i jämförelse med djävulsdyrkan.

För övrigt så var det gött att Barca slog Chelsea igår och det är inget snack om att domarn gjorde rätt i den omdisskuterade situationen. Inte ens i OS-tider får man utföra hockeytacklingar under fotbollsmacth.

Rick "the model" Martel sa...

http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,783093,00.html
..om ni vill se det med egna ögon.

Rick "the model" Martel sa...

http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,783093,00.html

Rick "the model" Martel sa...

http://www.aftonbladet.se/vss
/sport/story/0,2789,783093,00.html

Tredjegången gillt skitblogg.