onsdag, februari 01, 2006

Sillstryparen gillar inte bloggen

Nu verkar jag vara illa ute igen. Sillstryparen gillade inte föregående post.

Röd text = Röd Guling
Gul text = Sillstryparen

(Från svenskafans.com, alltid blåvitt-sektionen.)

Jag har inte på något sätt godkänt det där.

Vem är upphovsmannen till den där sidan?

Det är jag. Läs disclaimern längst ned på sidan.

Är Röd Guling ditt riktiga namn eller är det ett alias så att våra kosmiska- och universellamedmänniskor ska veta vem du är?

Hmmm ... Vad tror du? Spelar det någon roll? Om du har synpunkter på vad som postas i bloggen föreslår jag att du kontaktar mig via mail.

I och med att du troligen skulle använda det som blogg-material, så tror jag att jag skiter i det och istället ber om ditt namn. En blogg kan ju inte publicera vad som helst utan att man har en upphovsman. Någon som är ansvarig.

Jag är ansvarig och upphovsman men du har rätt i att jag troligen hade använt det som material till bloggen, vilket jag även tänker göra om diskussionen fortsätter här och utvecklas till något läsvärt och underhållande. Mitt namn kan du få via min internetleverantör om du kan bevisa att jag har gjort någonting brottsligt. Lycka till med det.

Då gör jag det.

Utmärkt!

Vi får se hur denna historia utvecklas.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Aj, aj, nivån sjunker sakta men säkert. Snacka mer fotboll istället för det andra svamlet..

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Nu när det inte finns någon fotboll att skriva om, åtminstone inte på något originellt vis, blir det mestadels svammel ett tag. Det finns massor av andra bloggar som bara snackar om fotboll men varför ska jag göra som alla andra? Det gör ju alla andra redan så bra och jag är hellre enastående. Visserligen kan det hända att nivån går upp och ner och det kan vara svårt att alltid hålla en jämn kvalitet men det är en annan sak.

Anonym sa...

Svammel? Det här är stor underhållning!